Huis van Belledag: de workshops zijn bekend!

Heb je je al opgegeven voor de Huis van Belledag? Of twijfel je nog? Dan zal deze blog zeker de doorslag geven, want de workshops voor die dag zijn bekend! We hebben dit jaar gekozen voor wat minder soorten maar er is toch genoeg variatie. Je kunt 1 van de onderstaande workshops doen. Daarnaast heb je tijd om stands te bezoeken en is er een interessante workshop van Wietske van Raise Up. Die workshop volgt iedereen en daar hoor je later meer over.

1. Armbandje maken met Adaja

Ik herken hem altijd uit duizenden op Opwekking of New Wine: het zebra caravannetje van Adaja. Laila (de eigenaar) staat garant voor een heerlijke stand waar je uren kunt kwijlen bij de meest geweldige bedels en sieraden. Maarrrr, dit jaar gaat ze ook een workshop verzorgen waar je in een uurtje een prachtig armbandje kunt maken voor jezelf. Dus hou je van sieraden, priegelen en precisiewerkjes….. dan is dit jouw workshop. Bij deze workshop is veel plek dus de kans is groot dat je er terecht kunt.

Winactie: Als jij je voor eind februari opgeeft voor de Belledag 2018 maak je kans op dit te gekke armbandje van Adaja. 

2. Zingen met Leanne en Lisanne

Blèr jij onder de douche altijd het hoogste lied en zit je bij the Voice tegen de tv geplakt? Dan is de zangworkshop iets voor jou. Leanne en Lisanne gaan de fijne kneepjes van het zangvak met je doornemen. Klinkt serieus? Ja, maar ook gewoon gezellig en leuk! Wie weet wordt je wel ontdekt 😉Gelukkig kun je eerst met de band al even inzingen dus je hoeft niet met een rauwe ochtendstem van start te gaan.

3. Dansen met Marianne

Marianne heeft al een leuk filmpje gemaakt over haar workshop; gezien? Ze zegt dat je beter een schoon T-shirt en deo mee kunt nemen! Okay…… dat wordt aanpoten. Al heel wat jaren zorgt Marianne er op de Huis van Belledag voor dat de voetjes van de vloer gaan. We zien altijd een hoop enthousiaste meiden naar buiten komen naderhand. Dus hou je van dansen; dan is dit de workshop voor jou!

4. Bible Journaling

Wat een mooie plaatjes zie je soms voorbij komen van mensen die hele kunstwerken in hun Bijbel maken! Dat wil jij ook! Dan is de workshop Bible Journaling iets voor jou. Wat zijn de technieken en welke spullen kun je ervoor gebruiken? Na wat inspiratie en voorbeelden ga je ook zelf aan de slag. Daarna kun je thuis zelf verder aan het oefenen en proberen.

En waarom we een workshop Bible Journaling doen? Daar kom je op de Huis van Belledag wel achter 😉.

Hoe kies je de workshop?

Dit is altijd een spannend verhaal. Hoe weet je zeker dat je terecht kunt bij de workshop van jouw keuze? Tsja, er is natuurlijk altijd een kans dat die ene leuke vol zit. Dan hopen we dat je nog een tweede favo hebt.

Hoe het kiezen van de workshop in z’n werk gaat vertellen we op die dag zelf. Het gaat allemaal een stuk sneller als jij al wel weet wat jouw eerste en tweede keus is, dus denk daar vast over na. Enne heb je je nog niet opgegeven voor de Huis van Belledag? Dat kan nog via deze knop!

PS: Er is van 10:00-13:00 een (gratis) programma voor ouders. Kijk hier voor meer informatie daarover.