De jongste Belle

En daar is ze dan,  de jongste Belle: Sarah Jedidja.

Beide namen komen uit de bijbel. Sarah zullen de meesten van jullie wel kennen, zij was de vrouw van Abraham. Sarah betekent prinses of vorstin. Jedidja is iets minder bekend. God geeft deze naam aan Salomo (de zoon van David). Het betekent zoiets als “lieveling van God” of “Bemind door God”. Eigenlijk is het dus een jongensnaam, maar gek genoeg heten vooral meisjes tegenwoordig Jedidja.

Heel erg bedankt voor al jullie lieve berichtjes op Facebook en op de site! Erg lief! Sarah is nu alweer twee maanden oud en is héél erg lief.  Ze lacht veel en kletst veel (dit laatste heeft ze vast van mij). Vandaag krijgt ze haar eerste prikjes. Iets wat ik waarschijnlijk veel erger vind dan zij… dat wordt huilen!

Terug als blogger

Vanaf nu ben ik ook weer terug als blogger voor HvB! Ik ben ongeveer drie maanden weggeweest en ik heb het bloggen gemist! Ik heb er weer veel zin in om stukjes voor jullie te schrijven en om jullie reacties te lezen! Leuk!

Liefs,
Martine

Deze blog werd geschreven door Martine