De kerstoutfit: 5 trends

Het is bijna weer die tijd van het jaar waar je je op je mooist mag kleden. Natuurlijk mag je in je gewone schooldagen ook gekleed gaan zoals jij het wil maar met de feestdagen lijkt er geen limiet aan te zitten. Omdat iedereen er wel eens van houdt om een keer helemaal los te gaan met kleding heb ik een paar kersttrends op een rijtje gezet: 

Trend 1: Slipdress

Er zijn zoveel verschillende printjes en patroontjes bij deze schattige jurkjes dat je door de bomen het bos soms niet meer kan zien, haha. Mijn favoriet voor de feestdagen is er één met glitter pailletten.  Maar zoiets kan natuurlijk ook, en vooral foto’s maken samen met je vriendinnen!

Photo by Amy Kate on Unsplash

Trend 2: Fluwelen pak 

Het pak is wat mij betreft één van de beste uitvindingen ooit. Als je niet voor de full look wilt gaan, trek je toch alleen de blazer of de broek aan? En eentje met een zacht kleurtje als stof is al helemaal tof!  

Photo by MontyLov on Unsplash

Trend 3: Gouden detail

Je houdt ervan of je houdt er niet van… Ik houd er zeker van! Een printje op zich is een beetje tricky maar als je er een even broek/top onder/boven doet kan het prima volgens mij. Als je het echt subtiel wilt houden, kun je ook een sjaaltje dragen. Je valt in ieder geval wel op!  ;-)

Trend 4: Witte laarsjes

Photo by Dom Hill on Unsplash

Misschien spreekt de kleur je niet zo aan maar een paar witte schoenen in je kast is juist handig! Je kunt ze namelijk ook in de warmere maanden dragen onder een leuk jurkje met blote benen! Met een panty staat het ook niet gek, want de zool is zwart… Ik zeg: twee vliegen in één klap!  

Trend 5: Foute kersttrui 

Kijk, ik zou het heel goed snappen als je geen zin hebt in al die kerst- en oud & nieuw gekte. Als ik eerlijk ben, zie ik er ook wel tegenop. Daarom leek het me wel zo toepasselijk om voor de niet meisje-meisje meiden onder ons (haha, snap je het nog?) een leuke ‘foute’ kersttrui te tippen. So here you go!  

Photo by Daniel Spase on Unsplash

Of je nou wel of geen zin hebt in de feestdagen, ik hoop dat je tijdens het lezen van deze blog meer zin hebt gekregen om er tóch een mooie tijd van te maken! Fijne kerst & een gelukkig nieuw jaar! XO  

Welke trend vind jij het leukst?

Photo by Tom Rickhuss on Unsplash