Deze zonnebrillen draag je in de zomer van 2018

Op zonnige dagen zetten we het liefst een zonnebril op onze neus om onze ogen te kunnen beschermen tegen de felle zonnestralen. Tegenwoordig is het allang niet meer genoeg dat een zonnebril functioneel is, we willen ook dat deze past bij de rest van onze outfit én natuurlijk goed staat bij ons gezicht. Er bestaat een enorme keuze aan zonnebrillen in verschillende vormen, kleuren en materialen.

Elk jaar duiken er weer nieuwe zonnebrillentrends op om ons gezicht zomers mee te versieren. In dit stukje lees je meer over welke trends deze zomer het belangrijkst zijn. Globaal zien we in 2018 dat de zonnebrillen subtieler, kleiner en van lichtere materialen zijn. De oversized brillen zien we vrijwel niet meer terug en kiezen vrouwen bijvoorbeeld voor semi-transparante of gekleurde glazen met een doorzichtig frame.

De pilotenbril

Eigenlijk is deze bril, die officieel ook wel de ‘aviator’ genoemd wordt, nooit weggeweest. De pilotenbril is de afgelopen jaren weer razend populair en vooral een tijdloze klassieker. Dit jaar zien we wel meer gekleurde & transparante glazen en subtiele frames van deze bril.

Het beste aan de pilotenbril is dat het bij iedereen mooi staat. Van wat meer ovale gezichten tot hartvormig, de pilotenbril past bij iedereen. Je kan ook je gezicht meer benadrukken met een bril door een kleurige variant te nemen, zoals met een rode frame.

Clubmaster & Wayfarer

Deze zonnebrillen zijn te herkennen aan het feit dat de pootjes doorlopen in het frame boven de glazen. Vaak loopt onder het glas dan slechts een dun randje. Dit jaar zie je voornamelijk mannen met deze bril lopen. Voor vrouwen zijn de transparante frames van deze bril helemaal in. Ovaal, hartvormig of rond gezicht? Dan is deze bril voor jou!

Ronde zonnebrillen

Deze zomer zijn kleine zonnebrillen helemaal terug, vooral de ronde glazen uit de jaren ‘60 en ’90. Spiegelglas of semi-transparante glazen zijn in 2018 de trend. Het frame is subtiel in goud of zilver. Het mooist staat deze bril bij een vierkant gezicht. Maar ook ovaalvormige gezichten komen hier goed mee weg.

Cat-eye zonnebril

Ja hoor, ze zijn terug! Deze zonnebrillen zijn het bekendst uit de 60e jaren, maar komen de laatste jaren weer terug in de mode. Dit jaar zijn de frames strak en simpel en de glazen semi-transparant. Ovalen en ronde gezichten shinen het meest in deze bril.

Trends zijn leuk, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk helemaal om jouw smaak en stijl. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een zonnebril die je ogen ook daadwerkelijk beschermt. Op de vergelijkingssite ShopAlike.nl vind je een ruime selectie stijlvolle en functionele zonnebrillen. Zo zie je makkelijk een groot aanbod zonnebrillen van verschillende shops om jouw favoriete zonnebril voor deze zomer ze scoren.

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!