Dit moet je nog bekijken op Netflix

De zomer is over en dat vind ik als enorme zon-liefhebber wel even moeilijk. Maar aan de andere kant betekend dit dat de dagen er weer aankomen dat je in bed met een heerlijke film of serie kunt kruipen en dat vind ik óók genieten. Weet je niet meer wat je moet kijken? Mijn favoriete series en films vandaag op een rijtje!

1. Like father

Een vrouw wordt achter gelaten bij het altaar en juist op deze dag komt haar vader haar na 26 jaar weer eens opzoeken. Midden in de nacht besluit ze met haar váder op de cruise te gaan die voor haar huwelijksreis bedoeld was. Een leuke film met humor, die de band tussen vader en dochter laat zien.

2. Love, Rosie

Soulmates vanaf kleins af aan slaan beide hun eigen weg in. Met humor wordt beschreven hoe ze elkaar uiteindelijk steeds net mis lopen maar toch hun geluk vinden. Oh, en ik mag niet vergeten te melden dat Sam Clafin een van de hoofdrolspelers is. 😉

3. Atypical

Serie die gaat vanuit een jongen met autisme. Op een leuke manier laten ze zien hoe dit zijn leven en dat van zijn familie beïnvloedt.

4. Suits

Heel bekend en misschien niet een enorm verassende tip, maar Suits moet je kijken. Mijn favoriete serie op Netflix! Net iets meer inhoud dan bijvoorbeeld Gossip Girl, maar het bevat zeker de nodige romantiek en drama. ;p

5. To the bone

Deze film vond ik zelf aardig aangrijpend. Het is een film die gaat over een meisje met Anorexia Nervosa en haar strijd wordt gefilmd. De film bevat alsnog humor, maar is ook heel realistisch en rauw. Mooi om gezien te hebben.

6. Alles van Nicolaas Sparks

Mocht je ze nog niet gezien hebben en zin hebben in een romantische, goede film? Bekijk dan alle films die gebaseerd zijn op romans van Nicolaas Sparks. Zoals The Choice, Save Haven, The best of me, Dear John of The Notebook.

Heb jij nog goede Netflix tips? En have fun met kijken. 😊

Photo by Eea Ikeda on Unsplash