DIY 2 – de Huis van Belle agenda

De agenda ziet er heel leuk uit. Er staat een vlinder op de voorkant en net als vorig jaar heeft de agenda een ringband. Het is een heel vrolijke agenda met allerlei verschillende kleuren en patroontjes.  Aan de binnenkant vind je op de eerste bladzijde je persoonlijke gegevens en je motto. Verder vind je op die bladzijde ook nog ruimte om een foto op te plakken. Ik heb daar naast ook nog een leuke foto geplakt van toen ik wat jonger was. Als motto heb ik een leuke quote op geschreven die mij wel inspireerde.

Ruimte voor cijfers en roosters

Als je iets verder bladert, kom je bij ruimte om je cijfers en je rooster op te schrijven. Zelf maak ik hier eigenlijk nooit gebruik van, daarom heb ik hier gewoon een paar leuke foto’s opgeplakt. Ik had vorig jaar foto hoesjes in mijn agenda zitten die heb ik nu uitgeknipt en in deze agenda geplakt. Daar heb ik foto’s in gedaan. Zo worden de foto’s niet vies en kan je er over een half jaartje weer nieuwe foto’s in doen.

Als je de agenda doorbladert zie je dat er bij elke week een bemoedigende Bijbeltekst staat en een challenge om die week te doen. Ik vind dat heel erg leuk bedacht van Huis van belle en dat geeft ook iets persoonlijks aan de agenda. Ik vind het altijd leuk als mijn agenda een beetje persoonlijk is. Daarom heb ik er ook allerlei foto’s, quotes en persoonlijke plaatjes in geplakt. Verder heb ik de agenda nog een beetje versierd met washitape en stickers.

Tussen de weken door vind je af en toe een aparte bladzijde met een quote, invulverhaal of quizje. Achterin de agenda vind je ook nog ruimte voor notities en om persoonlijke dingen op te schrijven. Helemaal achterin zit ook nog een vakje voor je geodriehoek.

Ik vind dat de agenda erg leuk is geworden. Huis van Belle heeft de agenda erg leuk gemaakt. Ik ben ook zeker van plan om deze agenda te gaan gebruiken komend schooljaar.

De Huis van Belle agenda is uit! Deze agenda heeft meer ruimte om in te schrijven, er is ruimte voor je geodriehoek én we hebben elke week een leuke challege voor je bedacht die je helpt om van jezelf te houden of leuke dingen voor anderen te doen! Die wil je natuurlijk hebben en bestellen doe je hier!

PS: Als je nu clublid wordt, dan krijg je de agenda bij een abo!