DIY: Bullet Journal – Daily’s

Veel mensen die gebruik maken van een bullet journal gebruiken deze niet alleen als een agenda. Ze worden ook vaak gebruikt als een manier om te journalen over de dag. In paar korte zinnen wordt er teruggeblikt op de dag. Nu kan je daar natuurlijk bladzijden voor vrij maken maar je kan het ook combineren. Dus en je agenda en je journal. En dat deed ik voor deze blog.

Wat heb je nodig?

  • Bullet Journal
  • Liniaal
  • (gekleurde) fineliners

Het stappenplan

1. Verdeel een spread in acht ongeveer even grote vakken. Het hangt er vanaf hoe even je pagina’s zijn met de verdeling. Maar zorg in elk geval dat ze niet te veel van elkaar verschillen.

2. Omdat je veel informatie in deze spread gaat zetten vind je het wellicht fijn om de spread heel minimalistisch te houden. Ik deed dat door alleen een paar lijntjes te zetten. Maar om het niet helemaal zwart wit te houden gebruikte ik twee verschillende kleuren groen.

3. Verdeel de vakken over de week en vul het over gebleven vlak in met dat wat jij nog nodig hebt.

4. Je kan de vakken verdelen met ruimte voor een to-do lijst en journalruimte maar je kan dat ook per dag bekijken.

Dit een hele basic, minimalistische spread maar wel eentje waar je heel veel voor een dag kwijt kan. Deze spread wellicht ook helemaal niet an jouw besteed omdat je het niet fijn vindt om te journalen of dat juist op een andere plek wilt doen. Maar dat is natuurlijk aan jouw persoonlijk en dat is het leuke aan bullet journalen.

Dit was de allerlaatste blog van Anna Laura! We gaan je missen in ons team, maar super fijn voor al die tijd dat je onze blogger en creatieveling was! XX