DIY: Bullet Journal Wishlist

De maand december komt er aan en dus gaan veel van jullie waarschijnlijk nadenken over een verlanglijstje voor Sinterklaas en/of Kerst. En daar wil ik jullie op een leuke manier bij helpen. Ik ga je laten zien hoe je in je bullet journal een eenvoudige maar wel gestructureerde wishlist kan maken zodat je straks alles netjes op een rijtje hebt staan!

Wat heb je nodig

Bullet Journal

Fineliners

Liniaal

Potlood

Gum

Eventueel stiften/potloden/gekleurde fineliners

En dan nu… Aan de slag!

Stap 1: Titel

Zoals altijd begin ik met de titel van de pagina. In plaats van mijn standaard kalligrafieletters ging ik aan de slag met de zogenoemde serif letter. Dan zit er aan elk uiteinde nog een extra stokje. Check deze mooie plaatjes op Pinterest maar eens! Het leuke aan deze letters is dat je er ook heel veel verschillende kanten mee op kan.

Stap 2: Categorieën

Bedenk hoeveel categorieën je kwijt wilt op je pagina. Ik ging voor 6 verschillende categorieën. Nu is het een kwestie van hokjes tellen en streepjes zetten met een potlood, of als je gelijk helemaal zeker bent strepen zetten met een fineliner.

Stap 3: Nog meer titels en doodles

Zet de titels van de categorieën boven de lijntjes en teken er eventueel nog wat doodles bij. Dat vrolijkt de pagina wat op. In plaats van de tekeningetjes kan je natuurlijk ook stickers gebruiken.

Je wishlist is nu klaar om ingevuld te worden!

Ik ben benieuwd wat jij op je wishlist hebt staan. Laat je me het weten?