DIY – Doorgeefbord

Krijg jij ook al een beetje een winter gevoel? Ja ik weet het, het is nog wat vroeg, maar het wordt steeds sneller donker en ook al echt kouder. Ik houd er wel van, lekker met een kleedje op de bank met een mega kop thee en versgebakken koekjes!! Veel mensen krijgen in deze tijd juist ook last van winterdipjes, daarom is het tijd om even wat extra liefde uit te delen dus heb ik deze leuke DIY voor jullie gemaakt

Wat heb je nodig voor dit doorgeefbord?

– Een bord, gewoon een simpel bord van de Action voor een euro (zorg wel dat het een bord is wat in de oven kan)

– Potlood

Porseleinstift (deze kocht ik voor 3.50 bij de hobbywinkel, je kunt ook een goede watervaste stift kopen, zorg wel dat hij op oliebasis is, dan blijft hij het langste mooi. Anders was je de stift er snel af.)

Aan de slag!

Stap 1: Pak je bord en schrijf de volgende tekst met het potlood:

Doorgeefbord

Dit bord is van niemand, want zijn reis eindigt nooit. Het zal reizen tussen familie en vrienden en brengt liefde, plezier, vertroosting en zegen! Geniet van het lekkers, vul het bord opnieuw en geef het weer door. Eet smakelijk!

Stap 2: Je veegt het potlood er zo af dus je kunt een beetje proberen hoe groot je letters moeten en welk lettertype je mooi vindt.

Stap 3: Trek de letters over met je stift

Stap 4: Voeg aan het einde nog wat versiering toe aan de rand

Stap 5: Heb je de porseleinstift gebruikt? Laat het bord dan 12 uur drogen

Stap 6: Heb je een gewone watervaste stift gebruikt? Laat het bord 12 uur drogen en bak het bord dan af in de oven voor 30 minuten op 175 graden

Je Doorgeefbord is nu klaar! Maar nu volgt natuurlijk de belangrijkste stap, vul het bord met lekkers en geef het iemand die wel wat extra liefde verdient. Een vriendin, je buurvrouw, een tante..

Ps. Je hoeft niet zelf koekjes te bakken, maar dat is natuurlijk wel leuk. Hier vindt je nog wat lekkere tips van Joëlle.

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!