DIY – de Huis van Belle agenda

De nieuwe Huis van Belle agenda is uit, dat kan je eigenlijk niet ontgaan zijn. We vertelden eerder al hoe leuk deze agenda is en waarom je haar écht wil hebben. Vandaag laat creatieve lezeres Angela zien hoe zij de agenda helemaal versierd heeft naar haar eigen smaak!

Wat maakt de agenda zo uniek?

Het is een christelijke agenda, met toffe bijbelteksten, quotes en bovenal: ze geven je ontzettend veel ruimte voor je eigen creativiteit! De agenda is heel positief en optimistisch, het heeft bemoedigende teksten en vrolijke kleuren. Je wordt er echt happy van!

Wat heeft de Huis van Belle agenda te bieden?

Deze agenda heeft een super leuke ‘About’ pagina waar je info over jezelf kwijt kunt, een selfie kan plakken en je favoriete motto kan neerschrijven. Ook is er een handig schema waar je je rooster kunt invullen en heb je ruimte voor je cijfers. Persoonlijk vind ik dit een groot pluspunt omdat ik het fijn vind om mijn cijfers op papier bij te houden.

In de agenda heeft elke maand een andere kleur met een ander patroon en elke week staat er een challenge in. Ook hebben ze er elke week een bemoedigende bijbeltekst in gestopt. Dit maakt de agenda vrolijk en verrassend! Dit de perfecte agenda voor tijdens een saaie les, er staat bijvoorbeeld een tof invulverhaal in en leuke testjes.

DIY in je agenda: 6 tips

Tags

Iets wat ik zelf heel tof vind zijn tags, je kan ze op elke willekeurige plek in je agenda plakken en ze geven een hele toffe sfeer! Hieronder zie je hoe ik de tags heb gebruikt en geplakt in de agenda.

Details

Knip plaatjes uit en plak ze op waar je wilt. Ik heb bijvoorbeeld kleine plaatjes bij de dag van mijn verjaardag geplakt, en op de pagina waar je je rooster in kunt vullen heb ik een sticker van een wekker geplakt!

Doelen van de week

Je hebt ook een pagina waar ‘Doelen van de week’ op staat, die kan je dan zelf invullen. Zelf vond ik het wel een tof idee om die vierkantjes te beplakken met typisch ‘schoolpapier, super leuk!

Vloeipapier

Vloeipapier is doorzichtig papier. In de agenda staat de quote ‘Jij bent Belle’ in het groen geschreven, daar heb ik vloeipapier overheen geplakt en dan krijg je zo’n leuk resultaat van!

Stempels

De stempels van de Hema, die zijn essentieel! Ik heb er iets heel tofs mee gedaan. Op de ‘Notitie’ pagina heb ik met vloeipapier een hoek bedekt, en daar allemaal letters ‘uit laten zweven’ door middel van die stempels (op de foto zie je wat ik bedoel) en ook heb ik een quote geschreven met de stempels!

Bijbeltekst

Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om een bijpassend plaatje op de pagina ‘Bijbelteksten die ik wil onthouden’ te plakken. Ik kwam een plaatje tegen met een denkwolkje, als ik dan een toffe bijbeltekst tegenkom schrijf ik die daar in!

Zoals je ziet kan je met deze agenda heel veel kanten op, ik hoop dan ook dat je ideeën hebt opgestoken van mijn DIY! Ik kan je vertellen dat ik heel blij ben dat ik deze agenda heb, ik ken geen andere agenda zoals deze!

Ben je helemaal geïnspireerd geraakt en is deze agenda echt iets voor jou?  Bestellen doe je hier! En extra leuk, als je nu clublid wordt krijg je de agenda bij je abo!

PS: Geef je op voor 1 mei, dan krijg je de nieuwste Belle in je bus! In de nieuwste Belle praten we door over sexting en andere onderwerpen die met seks en relaties te maken hebben. Die wil je niet missen dus!