Drie outfits met je Huis van Belle shirt!

Als je lid bent van de club, heb je het Huis van Belle T-shirt misschien al, ik vergeet vaak dat ik dit soort shirts heb en dan liggen ze maar in mijn kast zonder dat ik ze draag. Maar het is toch veel leuker als je ze wel draagt, maar dan op een leuke manier? Vandaag ga ik laten zien hoe je dat kan doen met het Huis van Belle T-shirt.

modetip 1 - Huis van Belle shirt

 

In de eerste outfit draag ik een high waisted broek, ik draag graag een high waisted broek onder dit T-shirt omdat het T-shirt een beetje kort is en je dat in ieder geval niet kan zien, haha. Bij het T-shirt draag ik een spijkerjasje, bij een grijze broek vind ik dat wel mooi, maar bij een blauwe spijkerbroek wel minder denk ik. Omdat het T-shirt roze is, vind ik het het mooist om de rest van de outfit een beetje simpel te houden, dan valt het T-shirt nog wat meer op en wordt de outift ook niet te druk.

modetip 2 - Huis van Belle shirt

Deze outfit is mijn persoonlijke favoriet, ik vind dit rokje dan ook heel erg leuk. Het T-shirt draag ik in het rokje, wat ik persoonlijk altijd mooi vind staan. Met een spijkerjasje erover vind ik ook leuk, maar zonder ook. De laarsjes vond ik ook nog heel erg leuk bij de hele outfit staan, de kleur van de laarsjes is ook bijna hetzelfde als die van het T-shirt, felroze! Je moet er maar van houden, maar ik vind het persoonlijk heel erg leuk, met andere schoenen is het natuurlijk ook mooi.

Modetip 3 - Huis van Belle shirt

De laatste outfit alweer, hierbij draag ik een korte broek over een panty en daar overheen een cardigan. Deze outift vind ik ook heel leuk, deze is een beetje stoer, maar doordat het T-shirt natuurlijk roze is, ook wel weer girly. Zonder de cardigan zou ik de outfit een beetje saai vinden, maar zo vind ik het heel leuk! Ik vind het ook een leuk effect dat de cardigan bijna even lang is als de korte broek.

Heb jij het Huis van Belle T-shirt al? En hoe combineer je deze?

Wil jij ook het enige echte Huis van Belle T-shirt in je kast hebben liggen? Dat kan, als je lid wordt van de Huis van Belle club! Voor maar €2,50 per maand krijg je ons tijdschrift Belle, leuke extraatjes én ontvang je dit te gekke T-shirt. Geef je snel op via de knop onderaan deze blog.

Knop_geefjeop

Deze blog werd geschreven door Femke