Een leuke, simpele DIY om je kamer mee op te vrolijken

Het enige wat je nodig hebt voor deze simpele DIY zijn glazen potjes. Ik gebruikte mijn geliefde pestopotjes ;-). Daarnaast kun je wat leuk lint en/of kant gebruiken. En niet te vergeten een mooi opbergbakje. Ik gebruikte een bamboe opbergbak (23 x 8 x 7 cm) van de Action.

Maak eerst de glazen potjes schoon van eventuele etiketten. Week ze bijvoorbeeld even in heet water en krab daarna het papier eraf. Versier ze daarna met een leuk stukje kant of een mooi lintje.

Je kunt het opbergbakje ophangen aan de muur of gewoon ergens neerzetten. Het leuke hieraan is, dat je de glaasjes elke keer weer met iets nieuws kan vullen voor een verfrissende look in je kamer. Zo kun je de potjes vullen met water en er elke keer nieuwe bloemetjes in zetten. Ik heb er bijvoorbeeld afgeknipte Spaanse margrietjes in gezet en blauwe druifjes. Ook kun je er leuke bloempotjes van maken. Doe een beetje potgrond in het glaasje en zet er een plantje in of gebruik het om er plantjes in te stekken, zoals ik deed bij basilicum.

Een gemakkelijke DIY die je kamer een vrolijke uitstraling geeft!

Photo by Jasmin Schreiber on Unsplash