Een sneaker voor elke girl bij Otto

Tegenwoordig kun je ze altijd en overal dragen: sneakers! Onder je favoriete jeans, een pantalon of dat leuke jurkje, je kunt er altijd wel een leuke sneaker bij dragen. Ik zelf vind het soms best wel lastig om de perfecte sneaker te vinden, want wat past nou bij mij? Om jou hierin te helpen heb ik op een rijtje gezet welke sneaker bij welk type meisje of vrouw past. Al deze sneakers kun je vinden bij Otto! Let’s go!

Basic girl

Geen gedoe met twintig paar schoenen om uit te kiezen, de basic girl trekt elke dag haar favoriete sneakers weer te voorschijn. Het moet lekker zitten en simpel zijn. Ben jij ook een basic girl?

Classy girl

Jij hebt stijl en klasse. De classy girl draagt sneakers die haar outfit glamour geven en haar laten stralen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een elegante schoen, zoals deze lak sneaker.

Sporty girl

Jij gaat voor sportief en comfortabel. Het moet vooral lekker zitten en functioneel zijn, maar natuurlijk is het ook belangrijk dat het goed staat. Een sportieve sneaker is helemaal aan jou besteed.

Trendy girl

Als je een trendy girl bent, kies je voor wat veel wordt gedragen op dat moment. Je weet het overal mee te combineren en rockt de sneakers bij elke outfit.

Cool girl

De cool girl houdt van stoer, stevig, statement. Ga voor een wat hoger model sneaker, of voor de stoere variant van Nike.

Girly girl

Ja, zelfs als je helemaal weg bent van roze, glitters en het liefst elke dag in zwierige rokjes loopt, kun je sneakers dragen. Kies voor een roze of witte sneaker, misschien zelfs met pareltjes of een lint.

 

Welk type girl ben jij en welke sneaker trek jij het liefst aan?