Een vrolijk spiegelbeeld

’s Ochtends staan we waarschijnlijk allemaal voor de spiegel; we bekijken hoe onze kleren staan, en of ons haar goed zit, doen onze make-up. En als je jezelf eens kritisch bekijkt in de spiegel, kun je soms misschien best wat extra zelfvertrouwen gebruiken. En… juist de spiégel kan die geven! De meeste spiegels hebben wel een rand –of een stuk lege muur eromheen- waar wat dingetjes opgeplakt kunnen worden, en vandaag geef ik jouw wat inspiratie wát je daar op kunt hangen, zodat elke blik in de spiegel er eentje kan worden waar je blij van wordt.

Wat plak jij op je spiegel?

Ongeveer een jaar geleden vond ik een papiertje met een visje erop wat zei ‘’Vanmorgen zag ik Gods liefde in de spiegel.’’ Ik vond dit een hele mooie tekst, en besloot hem op mijn spiegel te plakken. In de loop van het jaar zijn er wat teksten bijgekomen, Bijbelteksten en quotes. Het staat leuk en geeft een mooie boodschap mee. Hieronder wat ideetjes!

  • Be yourself and inspire the others
  • You look AWESOME today
  • ‘’Want je bent gemaakt naar mijn evenbeeld’’ –Genesis 1:27
  • ‘’Ik loof U, voor het ontzaglijke wonder van mijn bestaan, ik weet het, tot in het diepst van mijn ziel’’ –Psalm 139:13-14
  • I’am not beautiful like you, I’am beautiful like me

  • Een orgineel is altijd meer waard dan een kopie
  • God was not having a bad day when he created you. You are fearfully and wonderfully made
  • Je bent leuk. Mag ik je houden?
  • Niet perfect is ook goed
  • Schoonheid begint op het moment dat je jezelf bent

Wat hangt er op jouw spiegel? –of gaat er op hangen? :p – Of heb je nog een leuke quote of (bijbel)tekst die jij leuk/mooi vindt?

Op 11 maart is onze Belledag! Er is superveel leuks te doen: mooie praatjes, toffe workshops, heel veel gezelligheid en leuks om te shoppen. Daar wil je bij zijn! Trommel snel wat vriendinnen op, en geef je op! Alleen kan natuurlijk ook (: