Eline´s favourite things – juni

Er zit weer een maandje op! Raar hoe dat gaat, het lijkt altijd zo snel te gaan maar als ik deze foto’s terugkijk, lijken dingen alweer langer geleden! Deze maand ben ik weer wat meer thuisgeweest en wat minder erop uit. Nou ja, dat valt ook wel weer mee. Door deze foto’s kom ik erachter hoe vaak ik uit eten ga…oeioeioei. Maar ik hou er gewoon zo erg van om leuke dingen met vriendinnen te doen! Aankomende maand ga ik op vakantie met mijn moeder, dus daar krijg je volgende keer foto’s van te zien!


Een naderende bui vanaf 20 hoog ziet er zo uit :)


Bij Starbucks kunnen ze nooit je naam goed opschrijven…want wij heten Eline en Renee. In de auto op weg naar teamuitje.


Af en toe komt de Skateparade langs, elke vrijdag in de zomer kun je achter een discowagen aan skaten door Utrecht. Word ik altijd zo blij van. Alle auto’s stoppen en iedereen heeft het gezellig met elkaar!


Samen met Marije flyeren voor Huis van Belle op station Arnhem op de EO jongerendag waar we een aantal van jullie (bezoeksters) hebben gezien! Heel leuk.


We zijn het al bijna weer vergeten maar NL speelde het EK :) Wij keken met een groep in de kerk, en tja, die uitslag…


Naar tentoonstelling ‘Vrouwen voor het voetlicht’ geweest over de rol die vrouwen in de kerk spelen. Sommige zijn dominee maar vaak vervullen vrouwen ook op de achtergrond een belangrijke taak. En als er een vrouw op de preekstoel staat…staat er natuurlijk een Louis Vuittontas :D


Mooi Utrechts plekje (achter de Dom)!


Ochtendje in bed met tijdschriftjes en kopje koffie. Zeker een favourite!


Uit eten geweest met Naomi. We zijn al meer dan tien jaar bevriend en ze is moeder van 5 kids. Hoewel we dus een heel erg ander leven leiden, raken we nooit uitgepraat!


Elke twee weken komen Aydan en Nadiya een middagje bij me chillen. Meestal lezen we tijdschriftjes, nagellakken of kijken we film.


Met een interview over Huis van Belle in Aan de Hand, magazine voor ouders.


Deze keer iets minder eetfoto’s en iets meer uitzichtfoto’s :D Soms komen luchtballonnen heel erg dichtbij en kan ik zwaaien!


Na de wedstrijd met vrienden nog even Japans snacken.


Je bent een prinses of je bent het niet. Samen met vriendinnetje in Kasteel Woerden gegeten om de zomer in te luiden. Heerlijk gegeten! Alleen was het noodweer toen we naar huis reden…


Om te bewijzen dat ik echt wel werk ook een keertje een werkfoto :) Hier zaten we met een team van ontwerpers en adviseurs te brainstormen over een campagne die we gaan maken. Vind ik een van de leukste dingen van mijn baan!


Uit eten met mams als voorproefje op onze vakantie binnenkort! Lijken we op elkaar? ;)

Wat heb jij allemaal gedaan in juni?