Essence trend edition Hand Cream Set

Summer has collapsed into fall, and soon it will collapse into winter! In de winter is het koud en daardoor hebben je handen wat extra verzorging nodig. Met dit in gedachten én met alle feestdagen op het oog, heeft Essence een Hand Cream Set ontworpen met heerlijke geuren en feestelijke verpakkingen om je handen winter proof te maken!

Essence Hand Cream set

De Essence Hand Cream set bestaat uit drie tubes hand crème. De eerste heet Almond Milk en bevat amandelolie. Daarna heb je nog Shea Butter en Soft Cotton met shea boter en kokosolie. Je koopt ze met een ‘tasje’ waarin ze per drie verpakt zijn. En wat heel origineel is: Essence heeft er een lintje aan gemaakt zodat je ze als verassing in de Kerstboom kan hangen!

Deze hand crèmes komen in tubes van 25 mL, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn in je (hand)tas. Het setje is super leuk om jezelf eens mee te verwennen, (zomaar) weg te geven als klein cadeautje of bijvoorbeeld in de kerstboom te hangen, dan heb je én een leuk cadeautje, én een leuke versiering van de kerstboom!

Het fijne van deze set is dat je voor een hele schappelijke prijs fijne, verzorgende crèmes krijgt. De crèmes verzorgen je handen intensief en maken ze heerlijk zacht, en daar bovenop word je toch ook alleen al blij van de heerlijke geuren en de vrolijke verpakkingen.

Kortom, voor €3,39 heb je een heerlijke verwen set, met een tasje eromheen, als cadeautje voor jezelf of voor een ander, zo kom je de koude winterdagen wel door! Te koop bij Kruidvat en Trekpleister, in de winkel en de webshop.

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!