Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je lidmaatschap, Huis van Belle of iets anders? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder.

Clublidmaatschap / abonnement

Huis van Belle steunen

Belle’s bestellen

Werken / stage bij Huis van Belle

Overig

Clublidmaatschap / abonnement

Hoe kan ik lid worden van Belle en hoeveel kost het?

Vul het formulier in om lid te worden. Je wordt lid voor minimaal 1 jaar. Een lidmaatschap op de Huis van Belle club kost €30 per jaar als je in Nederland woont. Woon je in het buitenland dan kost het €42 per jaar. We verzenden Belle over de hele wereld. Je lidmaatschap gaat in vanaf de eerste dag van de volgende maand. Voorbeeld: Als je op 15 januari lid wordt start je lidmaatschap per 1 februari. De eerste Belle die op de mat komt is die van maart. De Belle van januari moet je dan dus zelf even kopen in de boekhandel.
terug naar boven

Hoe kan ik Belle cadeau geven?

Via het cadeauformulier kun je iemand anders clublid maken. Dit werkt op dezelfde manier, dus het lidmaatschap gaat in vanaf de eerste van de volgende maand. We hebben ook een leuke cadeaubon om uit te printen en te geven. Het cadeaulidmaatschap loopt automatisch door na het eerste jaar.
terug naar boven

Wat is de Huis van Belle club?

Lid zijn van de Huis van Belle club is méér dan alleen het blad. Je krijgt een welkomstcadeau, toegang tot het forum, een cadeautje voor je verjaardag, een exclusieve nieuwsbrief met winacties, korting op de Belledag en in de webshop en nog veel meer.
terug naar boven

Wanneer komt de nieuwe Belle?

Belle verschijnt 6x per jaar, in de maanden januari, maart, mei, juli, september en november, altijd rond de 20e van de maand.
terug naar boven

Help, ik heb Belle niet gekregen! Wat nu?

Soms kan ligt het aan de post, of hebben we je lidmaatschapsgeld niet kunnen afschrijven. Check dit eerst even en stuur ons dan een berichtje via het contactformulier met je naam en je volledige adres. Dan kunnen wij kijken waar het aan ligt.
terug naar boven

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Wil je je adres of rekeningnummer voor Belle wijzigen? Stuur een berichtje via het contactformulier met je oude én je nieuwe gegevens. Geef je verhuizing op tijd aan ons door zodat Belle niet nog op je oude adres bezorgd wordt. Als je te laat bent met het doorgeven van je verhuizing kunnen we Belle wel nazenden, maar brengen we hiervoor de extra verzendkosten wel in rekening.
Let op! In je webshop account kun je niet je adres wijzigen voor Belle. Stuur dus altijd apart een mail.
terug naar boven

Hoe kan ik opzeggen?

Alle abonnementen zijn tot wederopzegging. Je wordt lid voor minimaal 1 jaar. We hanteren een opzegtermijn van 2 maanden. Je kunt opzeggen door een berichtje te sturen via het contactformulier. Vermeld altijd je volledige naam en adres en per welke datum je het lidmaatschap zou willen stoppen.
terug naar boven

Kan ik mijn lidmaatschap overdragen aan mijn zusje?

Dat kan! Neem even contact op via het contactformulier. Geeft daarbij je eigen naam en de naam en geboortedatum van je zusje door. Als de betaalgegevens wijzigen moet je die ook even doorgeven (nieuwe naam van rekeninghouder, nieuw rekeningnummer, BIC-code).
terug naar boven

Hoe kan ik me aanmelden voor het forum?

Alleen als je clublid bent, kun je je op de website aanmelden voor het forum. Registreer je hier:  https://www.huisvanbelle.nl/register/. Kies een unieke gebruikersnaam en wachtwoord.
terug naar boven

Huis van Belle steunen

Hoe kan ik jullie steunen?

Supertof dat je ons werk wilt ondersteunen. Je kunt meebouwer worden via deze pagina. Huis van Belle is onderdeel van Stichting Huis van Belle. Vanuit de stichting willen we er zijn voor meiden, maar willen we ook ouders ondersteunen in de opvoeding van hun dochter(s). Een eenmalige gift kun je overmaken naar NL27 TRIO 0198 0054 58 tnv Stichting Huis van Belle. Vermeld erbij dat het om een (eenmalige) gift gaat. Of vul dit formulier in om een eenmalige machtiging te geven.
terug naar boven

Zijn jullie ANBI?

Nee, onze aanvraag is helaas afgewezen.
terug naar boven

Belle’s bestellen

Waar kan ik Belle kopen?

Belle is te koop via onze webshop. Veel christelijke boekhandels hebben Belle ook in de schappen liggen. Je kunt aan de boekwinkel bij jou in de buurt vragen of ze Belle voor je willen bestellen. 
terug naar boven

Kan ik Belle nabestellen?

Via de webshop kun je Belle nabestellen. Nummers die er niet instaan zijn uitverkocht en worden ook niet meer bijgedrukt. Op het forum kun je een oproepje plaatsen of meiden hun gelezen Belle’s aan je willen doorverkopen.
terug naar boven

Kan ik een proefnummer bestellen?

Via je webshop kun je een proefnummer bestellen. Als je grotere aantallen wilt kun je even mailen.
terug naar boven

Kan ik gratis Belle’s krijgen om uit te delen op school/kerk/evenement

Stuur even een mailtje met het aantal Belle’s en de plaats waar je ze wilt uitdelen, dan kijken we wat we voor je kunnen doen! We vragen hiervoor wel een bijdrage van €1,50 per Belle.
terug naar boven

Kan ik een lidmaatschap met factuur krijgen voor school/kerk/club?

Ja, speciaal voor in de mediatheek, kerk of jeugdclub hebben we een bedrijfsabonnement: 6x per jaar Belle op de mat voor €25,00 zonder de extra’s.
terug naar boven

Ik heb een boekwinkel, hoe kan ik jullie producten bestellen voor in de winkel?

Inkoop van Belle, de schoolagenda en het zomerboek voor boekwinkels verloopt via CBC ‘t Gulden Boek in Houten. Onze eigen uitgaven (bijbelleesroosters, posterboek, ansichtkaarten) zijn op dit moment alleen als particulier in onze eigen webshop te koop.
terug naar boven

Willen jullie ons sponsoren?

We zijn een stichting die deels draait op giften. Daardoor is het voor ons lastig je werkvakantie/sponsorloop/evenement te sponsoren.
terug naar boven

Werken / stage bij Huis van Belle

Ik moet een maatschappelijke stage doen, kan dat bij Huis van Belle?

Als je in de bovenbouw zit en in de buurt van Utrecht woont kun je altijd even contact opnemen.
terug naar boven

Ik moet stage lopen voor mijn opleiding, kan dat bij Huis van Belle?

Als met jouw opleiding Huis van Belle een relevantie stageplaats is ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. We bieden een leerzame plek waar je zelfstandig aan de slag kunt en veel taart krijgt.
terug naar boven

Hebben jullie ook betaalde functies?

Nee, helaas niet. We hebben wel een fantastische team van vrijwilligers die gemiddeld 1 dag per week zich inzetten voor Huis van Belle. Als je vrijwilliger wilt worden kun je altijd even mailen. We vragen dan wel of je op je op maandag of woensdag op ons kantoor in Utrecht kunt komen werken.
terug naar boven

Zoeken jullie nog bloggers?

Vind je het leuk om te bloggen voor Huis van Belle? Stuur een mail via het contactformulier met een voorbeeldblog en je gegevens. Dan nemen wij contact met je op!
terug naar boven

Overig

Kan ik jullie bellen?

Nee, wij werken met vrijwilligers die een paar uur per week voor (Huis van) Belle werken op wisselende dagen en uren. Daarom hebben we geen telefoonnummer en doen we alles via de mail.
terug naar boven

Hebben jullie ook een app?

Helaas, een app hebben we nog niet. Staat wel op ons verlanglijstje hoor!
terug naar boven

Waar kan ik jullie volgen op social media?

Youtube Instagram Facebook Twitter | Snapchat: HuisvanBelle

Hoe krijg ik een foto bij m’n reacties?

Als je clublid bent kun je een profielfoto aanmaken via het forum. Deze komt dan ook bij jouw reacties op blogjes te staan. Je kunt ook een Gravatar (profielfoto) aan je mailadres koppelen als je geen account op het forum hebt. In deze blog lees je hoe dat werkt: Hoe maak je een Gravatar?
terug naar boven

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een mail via het contactformulier!