Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over je lidmaatschap, Huis van Belle of iets anders? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder.

Clublidmaatschap / abonnement

Huis van Belle steunen

Belle’s bestellen

Werken / stage bij Huis van Belle

Overig

Clublidmaatschap / abonnement

Hoe kan ik lid worden van Belle en hoeveel kost het?

Klik hier om lid te worden. Je wordt lid voor minimaal 1 jaar. Een BELLE-lidmaatschap kost €35,95 per jaar als je in Nederland woont. Woon je in het buitenland dan kost het €47,95 per jaar. We verzenden BELLE Magazine over de hele wereld. Je lidmaatschap gaat per direct in. Je ontvangt dan de eerstvolgende editie zodra deze verschijnt. Wil je je lidmaatschap starten met de laatst verschenen editie? Dit kan je aangeven in het inschrijfformulier!
terug naar boven

Hoe kan ik Belle cadeau geven?

Klik hier om een BELLE lidmaatschap cadeau te geven aan iemand anders. Het lidmaatschap gaat per direct in. We versturen dan de eerstvolgende editie zodra die verschijnt. We hebben ook een leuke cadeaubon om uit te printen en te geven. Geef je een BELLE lidmaatschap cadeau aan iemand die niet op jouw adres woont, dan stopt het cadeaulidmaatschap automatisch na één jaar.
terug naar boven

Wat is de BELLE club?

Lid zijn van BELLE  is méér dan alleen lid zijn van BELLE Magazine. Je krijgt toegang tot het forum, een digitaal cadeautje voor je verjaardag, een exclusieve nieuwsbrief met winacties, korting op de BELLE-dag en in de webshop en nog veel meer.
terug naar boven

Wanneer komt de nieuwe BELLE?

Belle verschijnt 6x per jaar, in de maanden januari/februari, maart, mei, juli, september en november, vaak rond de 20e van de maand. Klik hier om te zien wanneer je het volgende magazine kunt verwachten.
terug naar boven

Help, ik heb BELLE niet gekregen! Wat nu?

Heb je je magazine op de verschijningsdatum nog niet binnen? Het kan zijn dat de post wat vertraging heeft. Heb je je magazine de woensdag na deze datum nog steeds niet ontvangen, geef het dan hier door, zodat we kunnen zorgen dat je je magazine zo snel mogelijk alsnog ontvangt. Ook als je de BELLE beschadigd hebt binnengekregen, kun je dat doorgeven via de ledenservice pagina.

terug naar boven

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Wil je je adres wijzigen? Dit kan je heel makkelijk zelf doen via de ledenservice pagina. Wil je je rekeningnummer wijzigen of wil je iets anders wijzigen in je abonnementsgegevens? Gebruik hiervoor het formulier Contactformulier Abonnement. Vermeld duidelijk je oude én je nieuwe gegevens. Let op! In je webshop account kun je niet je adres wijzigen voor Belle Magazine.

terug naar boven

Hoe kan ik opzeggen?

Alle abonnementen zijn tot wederopzegging, behalve een kado-abonnement. Deze loopt automatisch na 1 jaar af.  Je wordt lid voor minimaal 1 jaar. We hanteren een opzegtermijn van 2 maanden. Je kunt opzeggen via onze ledenservice pagina.

terug naar boven

Kan ik mijn lidmaatschap overdragen aan mijn zusje?

Dat kan! Neem even contact op via het Contactformulier Abonnement. Geeft daarbij je eigen naam en de naam en geboortedatum van je zusje door. Als de betaalgegevens wijzigen moet je die ook even doorgeven (nieuwe naam van rekeninghouder, nieuw rekeningnummer, BIC-code).

terug naar boven

Hoe kan ik me aanmelden voor het forum?

Alleen als je clublid bent, kun je je op de website aanmelden voor het forum. Registreer je hier:  https://www.huisvanbelle.nl/register/. Kies een unieke gebruikersnaam en wachtwoord.
terug naar boven

Ik moet mijn abonneenummer invullen, maar ik ben deze kwijt?

Vul het formulier Opvragen abonneenummer in op de ledenservice pagina. Je abonneenummer wordt dan gemaild naar het mailadres waarmee je bij ons in het systeem bekend bent.

Huis van Belle steunen

Hoe kan ik jullie steunen?

Supertof dat je ons werk wilt ondersteunen. Klik hier om meer te lezen over de verschillende manieren waarop je ons kunt steunen.  Een eenmalige gift kun je ook rechtstreeks overmaken naar NL27 TRIO 0198 0054 58 tnv Stichting Huis van Belle. Vermeld erbij dat het om een (eenmalige) gift gaat. 
terug naar boven

Zijn jullie ANBI?

Nee, op dit moment is onze aanvraag in behandeling.
terug naar boven

Belle’s bestellen

Waar kan ik BELLE Magazine kopen?

BELLE Magazine is te koop via onze webshop. Veel christelijke boekhandels hebben BELLE ook in de schappen liggen. Heeft de boekwinkel bij jou in de buurt BELLE Magazine niet op voorraad? Dan kun je vragen of ze BELLE voor je willen bestellen. Zij kunnen die doen via het CBC.
terug naar boven

Kan ik BELLE Magazine nabestellen?

Via de webshop kun je BELLE Magazine nabestellen. Let op: uitverkochte edities worden niet meer bijgedrukt. Op het forum kun je een oproepje plaatsen of meiden hun gelezen Belle’s aan je willen doorverkopen.
terug naar boven

Kan ik een proefnummer bestellen?

Via de webshop kun je een proefnummer bestellen. Als je grotere aantallen wilt, kun je even mailen.
terug naar boven

Kan ik gratis Belle’s krijgen om uit te delen op school/kerk/evenement

Stuur even een mailtje met het aantal Belle’s en de plaats waar je ze wilt uitdelen, dan kijken we wat we voor je kunnen doen! We vragen hiervoor wel een bijdrage van €1,50 per Belle plus verzendkosten.
terug naar boven

Kan ik een lidmaatschap met factuur krijgen voor school/kerk/club?

Ja, speciaal voor in de mediatheek, kerk of jeugdclub hebben we een bedrijfsabonnement: 6x per jaar Belle op de mat voor €60,00 per jaar.
terug naar boven

Ik heb een boekwinkel, hoe kan ik jullie producten bestellen voor in de winkel?

Inkoop van Belle, de schoolagenda en het zomerboek voor boekwinkels verloopt via CBC ‘t Gulden Boek in Houten. Onze eigen uitgaven (bijbelleesroosters, posterboek, ansichtkaarten e.d.) zijn op dit moment alleen als particulier in onze eigen webshop te koop.
terug naar boven

Willen jullie ons sponsoren?

We zijn een stichting die deels draait op giften. Daardoor is het voor ons lastig je werkvakantie/sponsorloop/evenement te sponsoren.
terug naar boven

Werken / stage bij Huis van Belle

Ik moet een maatschappelijke stage doen, kan dat bij Huis van Belle?

Als je in de bovenbouw zit en in de buurt van Utrecht woont kun je altijd even contact opnemen.
terug naar boven

Ik moet stage lopen voor mijn opleiding, kan dat bij Huis van Belle?

Zeker! We bieden voor verschillende opleidingen mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.
terug naar boven

Hebben jullie ook betaalde functies?

Nee, op dit moment helaas nog niet. We hebben wel een fantastische team van vrijwilligers die zich wekelijks/maandelijks inzetten voor Huis van Belle. Check hier onze vacatures
terug naar boven

Zoeken jullie nog bloggers?

Vind je het leuk om te bloggen voor BELLE? Stuur dan een mail met je motivatie en twee proefblogs over een onderwerp naar keuze naar info@huisvanbelle.nl t.a.v. Ellen Vos (Bloggerscoördinator). Vertel ons ook over welke onderwerpen je het liefst zou bloggen en waarom. Vergeet niet je contactgegevens en leeftijd te vermelden.
terug naar boven

Overig

Kan ik jullie bellen?

Nee, wij werken met vrijwilligers die een paar uur per week voor Huis van Belle werken op wisselende dagen en uren. Daarom hebben we geen telefoonnummer en doen we alles via de mail.
terug naar boven

Hebben jullie ook een app?

Helaas, een app hebben we nog niet. Staat wel op ons verlanglijstje hoor!
terug naar boven

Waar kan ik jullie volgen op social media?

Youtube Instagram Facebook Twitter | LinkedIn

Hoe krijg ik een foto bij m’n reacties?

Als je clublid bent kun je een profielfoto aanmaken via het forum. Deze komt dan ook bij jouw reacties op blogjes te staan. Je kunt ook een Gravatar (profielfoto) aan je mailadres koppelen als je geen account op het forum hebt. In deze blog lees je hoe dat werkt: Hoe maak je een Gravatar?
terug naar boven

Staat je vraag er niet bij? Stuur ons een mail via het contactformulier!