Waarom ik van prinses Maxima hou

Yes, ik ben in love met prinsessen. Dat is geen nieuws. Maar het wordt tijd om eens te vertellen waarom.

Nou ja, eigenlijk weet ik dat niet zo goed :) Dus ik begin wel heel stoer maar ik heb het me al heel vaak afgevraagd. Zou ik met Willem-Alexander getrouwd willen zijn? Brr nee. Zou ik zo vaak ver weg van mijn kinderen willen zijn? Zou ik me graag willen inhouden als ik eigenlijk heel graag mijn mening wil zeggen? No way! Enzovoort…

Disney prinses

Maar als je me zou vragen of ik als een Assepoester zulke mooie schoenen en jurken aan zou willen…ja! En of ik elke avond iemand zou willen hebben die voor me kookt…ja hoor :) En of ik altijd als ik de auto uit zou stappen honderd fotografen voor me zou willen zien…eh nee eigenlijk niet. Wat is het dan toch dat ik zou cool vind?

Tja, waarom is het dat elk meisje een prinses wil zijn? Je wilt graag behandeld worden alsof er maar een zo iemand is die zo geweldig leuk en lief als jij is. Je wilt graag heel mooi zijn en leuke kleren dragen. Maar vooral wil je dat er iemand naar jou op zoek is die jouw maat schoen in zijn hand heeft…Tja :) Het zal de glamour wel zijn…ik weet het niet. Maar ik vind het gewoon fijn om naar die mooie prinsessen te kijken. Jij ook?

Maxima

Die stralende lach, die doet t m. En wist je dat Maxima maat 42 van schoenen heeft? Ik ook! Hoe vindt zij toch altijd die mooie schoenen?

Mary (Denemarken)

Zij heeft altijd de mooiste kleren aan en ze lijkt zo’n leuk stel met Frederik!

Victoria (Zweden)

Ze kreeg ooit anorexia omdat er zoveel commentaar was dat ze een beetje mollig zou zijn (nou jaaa). Ik vind haar leuk omdat ze zo lekker ‘gewoon’ lijkt.

Kate (UK)

Ze is een beetje stijfjes (bij Maxima’s lach valt ze in het niet) maar ik vind haar toch heel mooi en classy. En haar kledingstijl, met die colbertjes, vind ik tof!

Wie is jouw favoriete prinses?

ps. Zie je hoe ‘gewoon’ prinses Maxima op de foto is? Deze dames hebben altijd een kapper, kledingstylist, nagellakker enz. tot hun beschikking. Zo is het makkelijk mooi blijven natuurlijk!