Friday Fun

Er is weer een week voorbij! Gaat snel zeg zo’n week. Zijn jullie ook zo blij dat het weekend is? En hebben jullie al leuke plannen gemaakt voor het weekend? Om je in een weekendmood te krijgen heb ik allemaal weer leuke dingen opgezocht en die zet ik voor je op een rijtje in deze friday fun! Veel plezier met kijken!

Talent

Heel veel mensen geloven dat als je goed kan zingen dat je zo bent geboren. In het geval van Ed Sheeran is dat niet zo. Hij laat een stukje horen hoe hij vroeger zong. En dat is toch wel een tikje slechter dan nu.

Perfectie

Ik ben een beetje perfectionistisch en bepaalde dingen moeten op een bepaalde manier gedaan worden. Deze video staat vol met dingen die anders worden gedaan. Bijvoorbeeld het snijden van een taart. Kan jij deze hele video afkijken zonder een beetje in elkaar te krimpen. Ik in elk geval niet..

Drop the beat

Dit meisje wacht heel geduldig op het juiste moment en gaat dan helemaal los met haar dancemoves. In ieder geval heel schattig om te zien.

“Meow”

In plaats meow hebben een paar grappenmakers een stemmetje er onder gezet en zo gesprekjes gevormd met een kat.

Smile

De schilderijen van vroeger laten allemaal mensen zien met hele serieuze gezichten. Een designer uit Londen was laatst in het Rijksmuseum en vond al die gezichten zo saai dat hij FaceApp er bij pakte en foto’s maakte van de schilderijen om zo de gezichten wat op te vrolijken. Het is inderdaad wel heel grappig nu.

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

Fijn weekend!