Friday Fun

Het is alweer vrijdag! Hoe was jullie week? Ik hoop dat je een beetje leuke week hebt gehad! Maar nu is het weekend en om je weekend lekker vrolijk in te gaan heb ik weer allemaal leuke dingen voor je gevonden en op een rijtje gezet in deze friday fun. Veel plezier met kijken.

Aanraken op eigen risico

Het staat er bij en toch moet hij het glas nog een keer aanraken. Ik vond het grappig en eerlijk gezegd schrok ik ook wel een klein beetje.

Vergeten knuffel

Heb jij vroeger een knuffel en ben je die wel eens kwijt geraakt of heb je hem wel eens ergens laten liggen. Ik kan het me niet herinneren dat ik ooit mijn knuffel ergens heb achtergelaten maar het gebeurt wel eens bij kinderen. Zo ook bij dit meisje. Zij vergat haar knuffel ergens en toen ze aan de persoon vroeg, waar haar knuffel was, hoe het met hem ging kreeg ze allemaal foto’s waar de knuffel iets doet. Heel schattig.

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

*Insert heart eyes*

Deze baby werd doof geboren en hoort voor het eerst haar moeder. Deze video heeft een heel hoog schattigheid gehalte *insert heart eyes *

Cake ijsjes

Ik vind bakken heel erg leuk en ben een groot fan van Heel Holland Bakt, want ik vind het toch wel heel knap wat die mensen dan allemaal maken. Toen ik deze foto’s voorbij zag komen zat ik met open mond er naar te kijken. Deze “ijsjes” maakt Raymon namelijk uit overgebleven stukken cake. Wat?! Ik vind ze prachtig.

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

“Nog 5 minuten”

We doen het allemaal wel eens, op die snooze knop drukken als de wekker gaat. Nog even vijf minuten blijven liggen. En hoe hard je ook probeert om wakker te blijven dat lukt je natuurlijk nooit. Waarschijnlijk ziet het er zo uit.

Fijn weekend meiden!

 

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!