Friday Fun

Happy friday meiden. Hoe was jullie eerste week na de vakantie? Was het weer zwaar om naar school te gaan? Ik hoop dat je een fijn en relaxt weekend hebt. Maar voordat je aan je weekend begint heb ik een vrolijke friday fun voor je vol met gezellige plaatjes en video’s. Veel plezier met kijken en lezen!

Oprah

Op het begin van de week was de uitreiking van de Golden Globes. Wellicht heb je dit meegekregen maar Oprah won als eerste donkere vrouw een hele mooie prijs. Zij gaf een mooie speech en die deel ik graag met je!

Marry her anyway

Deze week kwam ik weer een fantastisch huwelijksaanzoek tegen. Ik houd echt om zulke filmpjes te kijken en ik zat met een grote glimlach naar deze video te kijken. Het leukste was dat ze het helemaal niet aan zag komen.

Comfy trui

Deze trui is de perfecte trui om in te chillen op de bank. Ik hoop dat ie een keer in Nederland wordt verkocht. Ik denk dat ik vooraan in de rij staat om hem aan te schaffen. Jij?

Paard vs sneeuw

Wat doen paarden als ze in de sneeuw mogen lopen. Nou dit dus.

Cartoons

Dit vriendje verraste zijn vriendin met 10 verschillende cartoons van hun tweeen. Hij tekende hen op 10 verschillende manieren.

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

Fijn weekend meiden!