Friday Fun – Klaar met school

Het weekend staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is voor een Friday Fun!

Even klaar met school

Misschien voel jij je na een volle week school wel net als één van deze aardappelen. Wie de aardappel dan in het midden moet voorstellen, jij of je leraar, houden we dan maar voor ons.

En met getallen

En wat had het voor sommige vakken dan gescheeld als dit filmpje gelijk had. Wiskunde, natuurkunde, scheikunde… een heleboel vakken zouden er makkelijker van worden.

En met je zusje…

Ook je zusje of broertje moet er aan geloven. Je stopt hem even weg zodat jij in alle rust je boek kan lezen of een spelletje kan spelen. Die broertjes en zusjes kosten nu meer energie dan je hebt. Even rust, even klaar. Even WEEKEND!

Jason Lee

Genieten van de rust

Om toch van al die onderdrukte haat-gevoelens, want om nu echt iemand op te sluiten of neer te steken is ook zo wat, af te komen is er een vrolijke en vooral schattige noot ter afsluiting. De Britse fotografe Jessica Florence heeft namelijk drie ratten en de beestjes zijn dol op hun knuffelberen. Daar heeft zij prachtige foto’s van gemaakt. Kun je even alle stress van school vergeten en ‘oohhh’ en ‘aaahh’ roepen naar deze te schattige foto’s.

Jessica Florence