Friday Fun: eetbare tekeningen

Het is vrijdag, dus tijd voor een friday fun! Ik ben deze week heel veel leuke dingen tegen gekomen dat ik zelfs niet meer kon kiezen wat ik jullie wilde laten zien. Maar het is me uiteindelijk gelukt. Dit zijn de vijf leukste, grappigste en creatiefste dingen die ik deze week tegenkwam!

Popcorn steler

Dit meisje vond de popcorn van Prince William wel heel erg lekker. Vooral de reactie van Prins William als hij er achter komt wat het meisje aan het doen is, is heel leuk om te zien. Ik denk niet trouwens dat wij zomaar naast een prins of prinses komen te zitten in Nederland. De moeder van het meisje blijft er in elk geval wel heel koel onder :).

Peter Rabbit

Waarschijnlijk ben je vast wel eens voorgelezen uit de boekjes van Pieter Konijn. Ik in elk geval wel. Ooit is er al een keer een animatieserie van gemaakt, en nu komt er volgend jaar een speelfilm. Ik ben een beetje een sucker voor zulke films en vond de trailer al heel erg leuk.

Eetbare tekeningen

Helemaal eetbaar zijn ze niet, maar deze illustrator maakt tekeningen en gebruikt daarbij eten om zijn tekeningen een leuke touch te geven. Zijn tekeningen deelt hij via Instagram en is leuk om te volgen!

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

Monsters

Nog een illustrator in deze friday fun. Deze illustrator toverde tekeningen van kinderen om in mooie illustraties. Ik vind ze goed gelukt. Wat vinden jullie?

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

100 billion x

Deze week hoorde ik dit liedje van Hillsong en vond hem zo mooi dat ik hem graag met jullie deel.

Fijn weekend meiden!