Friday Fun – Eten

Vrijdag! De laatste dag van de schoolweek en het begin van je weekend. Wat een heerlijke dag en hoe fijn is het om die met leuke dingen te vullen. Vandaag eentje met als thema eten. Met Pasen is er waarschijnlijk een hele hoop lekkers over tafel gegaan en misschien heb jij je ook wel ongans gegeten aan alle chocolade eitjes en haasjes.

Verschillende smaken yoghurt

De Ylvis-broers ken je waarschijnlijk wel van hun nummer ‘What does the fox say’. Ze hebben nog veel meer nummers, onder andere deze over yoghurt. Heel veel smaken komen aan bod. Smaken waarbij het water je al in de mond loopt, maar ook smaken waarvan het maar goed is dat ze niet echt bestaan. Een grappig leuk en gezellig liedje.

Productnamen om om te lachen

Misschien ben je weleens zo’n buitenlandse supermarkt of toko ingelopen. Je vindt er de vreemdste producten, vaak ook met een vreemde taal erop. Soms vertalen ze de naam en dan komen ze soms om vreemde productnamen. Kijk maar eens naar deze foto’s!

Have fun dit weekend en geniet van alle overgebleven en afgeprijsde chocolade eitjes en haasjes en alle paasschuimpjes!

Bron van foto 2: weknowmemes.com, foto 3: thelotusforums.com, foto 4: trulik.sk, foto 5: thesun.co.uk, foto 6: Fajuma en foto 7: twitowie

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!