Friday fun: kauwgom street art

Het is weer weekend! Ik hoop dat je een hele fijne week hebt gehad, en als dat niet zo was dan hoop ik in elk geval dat je een fijn werkend hebt! Even heerlijk bijkomen van de week. In deze friday fun weer heel veel filmpjes en wat leuke foto’s voor jou op een rij zodat je in elk geval vrolijk je weekend in gaat!

Verf uit een busje

Deze man maakt met spuit verf de mooiste schilderijen. Bijvoorbeeld dit schilderij van een landschap met de maan. Ik zelf zou er eeuwen over doen voordat het er bij mij zo uit zou zien.

Zo moet het niet

Soms kom je wel eens van die filmpjes tegen waar in van alles misgaat. Mensen die dingen proberen te doen maar wat dan helemaal fout gaat. Ik vind dat altijd best grappig om te zien. Dit is ook zo’n filmpje.

Menselijke slaapzak

Deze slaapzak is in de vorm van een mens en ideaal om mee te nemen. Wat denk je van dutjes in de bus of trein? Het lijkt me heerlijk om  zo’n ding te hebben.

Kauwgom street art

Er is een kunstenaar die van alle aangekoekte kauwgom op straat kunstwerkjes maakt. Op de kauwgom maakt hij allemaal tekeningetjes zodat het er vrolijker uitziet dan plat gelopen kauwgom. Ik vind het wel grappig.

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

Grumpie kat

Kattenfimpjes zijn altijd leuk om te zien en deze met een hele chagrijnige kat is wel heel leuk om te zien.

Ik hoop dat je deze friday fun weer leuk vond! Laat je met het weten? Fijn weekend!