Friday Fun: Smoothie art

Yeah, vrijdag! Hoe was jullie week? En guess what? Het is december! Ik ben dol op de decembermaand! Alle lekkere dingen maar ook de gezelligheid in huis. Kaarsjes, lampjes, kachel, dekentje en een boek. En dat is ook precies wat ik van plan ben om dit weekend te gaan doen! Lekker op de bank met een grote mok thee en mijn boek. Ik hoop dat jullie ook zo’n lekker weekend hebben! Maar voordat we daar aan gaan beginnen heb ik een friday fun voor je! Veel plezier met kijken.

Spannende kapper

Meestal heb ik wel een plan als ik naar de kapper ga. En ik kom meestal weer heel blij terug. Maar ik weet niet zo goed hoe ik terug zou komen als ik naar een van deze kappers zou gaan. Zou jij zo’n kapper vertrouwen?

Siamese kersttweeling

We hadden net over kerst. Deze video past helemaal in de kerstsferen. Met wie zou jij deze trui delen?

Zzzzz….ahh

In slaap vallen bij een concert en dan vervolgens wakker schrikken. Ik val weleens in slaap in de bus om later verschrikt wakker te worden maar tijdens een concert met een lichtelijke schreeuw wakker worden is wel heel hilarisch.

Smoothie art

Smoothies zijn helemaal in om te eten in de ochtend. Maar deze vrouw doet nog wat extra’s. Met natuurlijke, eetbare verf verft ze allemaal dieren op haar smoothies en zet ze vervolgens op instagram. Waar haalt ze trouwens de tijd vandaan?

friday fun, fun, friday, huisvanbelle

Fijn weekend!