Friday Fun: streepjescodes

Yeay het is weer vrijdag! Ik heb mijn eerste schoolweek er op zitten en ben echt wel aan weekend toe. Hoe is het bij jullie? Om je lekker vrolijk het weekend in te laten gaan heb ik weer allemaal leuke dingen voor je gevonden en op een rijtje gezet in deze friday fun! Have fun met kijken.

via GIPHY

Hartveroverende oma

Volgens mij heb ik laatst al eens een filmpje van dit meisje laten zien. Vandaag heb ik er weer een want ze zit nog steeds in de run naar de titel America got talent! Ik heb dit filmpje met een hele grote lach zitten kijken. Ik vind het zo knap dat ze dit kan!

Dansen met Batman

Misschien heb je wel eens van The Piano Guys gehoord. Zo niet, dan moet je ze eens opzoeken op YouTube. Deze week plaatste ze een behind the scenes op Facebook. Terwijl ze een muziek video aan het maken waren was er ook een stel hun trouwfoto’s aan het maken. En toen gebeurde er dit.

Hokjes vakjes

Hoe vaak gebeurt het niet dat we mensen in vakjes plaatsen. Ik doe het regelmatig. Dit filmpje laat zien als we eens buiten de vakjes gaan denken en gelijkenissen gaan zoeken tussen mensen.

Streepjescodes

Op elk product dat je koopt in de supermarkt vind je er wel een. Een streepjescode. In het buitenland vind je dus blijkbaar wel eens een grappige variant op de streepjescode.
friday fun, fun, friday, huisvanbelleFijn weekend meiden!