Friday Fun – Voor altijd samen

Het is weer weekend. Of eigenlijk voor iedereen was het weekend gisteren al begonnen, want vrijdag is een vrije dag! Heerlijk, zo’n lang weekend. Weekend betekent ook een nieuwe friday fun en deze keer staat die helemaal in het thema van ‘voor altijd samen’. We gaan van start!

Samen sporten tot je er bij neervalt

Misschien zie je jou en je bff het al wel over 60 jaar samen doen. Lekker op de crosstrainer en ondertussen gezellig keuvelend over het kale hoofd van je man of aan het roddelen over dat ene stelletje in het bejaardentehuis. Heerlijk toch een beetje fitnessen en dan ook nog eens elkaars gezelligheid, wat wil een mens nog meer?!

https://www.facebook.com/healthcoachcherelle/videos/2045293845744090/?t=0

Appen met je bestie

Het leven zonder smartphone zou best wel heel erg saai worden. En hoe moet je dan ellenlange zinloze conversaties hebben terwijl je beiden op je bed hangt midden in de nacht? Zoveel zou niet kunnen zonder smartphone, internet of WhatsApp. Zoveel zouden we ook missen. Onder andere deze grappige berichten die een aantal vrienden naar elkaar stuurden.

Samen zingen

Hoe fijn is het om in je slaapkamer helemaal los te gaan met een haarborstel als microfoon?! Toby Turner a.k.a Tobuscus heeft samen met zijn beste vriend Sean Klitzner deze idiote video gemaakt over bakkebaarden. Een heerlijke video om weer naar te kijken van Tobuscus!

Geniet van je lekkere extra lange weekend!