Een frisse start met Garnier Hydra Bomb

Na alle drukke feestdagen (en volle weken op school) is het tijd voor ontspanning! Helaas moet je vaak weer hard werken en gaat het goede voornemen om te ontspannen er aan. Door de winterse kou wordt je huid er ook niet beter op. Garnier heeft daar iets op bedacht: de Masque Tissu Hydra Bomb! Ja, dat is inderdaad een hele mond vol met moeilijke woorden. Het is een tissue masker met een hydraterend serum.

Wat doet een masker nou precies?

Wat doet het masker nou eigenlijk? Er zit dus een serum met granaatappel en hyaluronzuur in het masker. Als het masker aanbrengt op de huid, werkt het als een hydraterend kompres en het serum wordt efficiënt verspreid. Na het masker zou je huid er hydraterend, glad en stralend uit moeten zien. Fris en fruitig het voorjaar in!

Ook zou het masker fijne lijntjes verminderen, waardoor je er uitgerust uitziet! Nou heb ik zelf nog geen last van rimpels en jullie denk ik ook niet, maar toch fijn om te weten ;)

Masker getest

Maar hoe moet je het masker gebruiken? Natuurlijk heb ik het masker zelf ook even voor jullie getest! Het is heel simpel. Allereerst vouw je het masker uit en plak je het op je gezicht. Dan haal je de blauwe laag eraf en laat je het masker aansluiten met de gezichtsomtrek. En nu is het tijd om te relaxen! Pak een boek of een leuk filmpje en ga lekker ergens zitten. Make yourself comfortabel!

Na 15 minuten haal je het masker eraf. Wat mij gelijk opviel, is hoe fris je gezicht voelt! Er zit wel nog een soort ‘nat’ laagje op je gezicht, die moet je er zachtjes inmasseren. Zo krijg je een extra hydraterend effect!

Ik moet zeggen dat je er wel bizar bijloopt met het masker op… Heel mijn familie lag dubbel van het lachen toen ik naar beneden kwam ;). Maar des te meer redenen om jezelf op te sluiten op je kamer en even helemaal tot rust te komen!

Wat doe jij om te ontspannen?

Op 11 maart is onze Belledag! Er is superveel leuks te doen: mooie praatjes, toffe workshops, heel veel gezelligheid en leuks om te shoppen. Daar wil je bij zijn! Trommel snel wat vriendinnen op, en geef je op! Alleen kan natuurlijk ook (: