Gezocht: influencers

Met een nieuwe start van het schooljaar start voor ons ook weer de start van een nieuw seizoen. We hebben al een fantastische nieuwe serie bij jullie geïntroduceerd, maar we zijn nog maar net begonnen met het uitvoeren van onze nieuwe ideeën. Dit idee is eigenlijk niet super nieuw voor ons, want het ligt al maaaaanden op de plank, maar ja… iets met tijd en er nooit genoeg van hebben. Ben jij volop actief op Insta, heb je een lekker aantal volgers en plaats je leuke posts of blogs? Dan willen jou graag betrekken in iets tofs: grijp je kans!

Ben jij onze nieuwe influencer?

Wij zijn op zoek naar influencers voor Huis van Belle die onze producten gaan bekijken en mee helpen promoten. Wil jij onderdeel zijn van onze groep? Lees dan snel verder!

Ben jij:

♥ creatief en enthousiast
♥ tussen de 14 en 17 jaar
♥  fan van Huis van Belle en onze producten

Heb jij:

♥  500 of meer volgers
♥  iets te vertellen aan de wereld
♥  feeling om producten of dingen die je leuk vindt, aan je volgers te showen
♥  een goed gelezen blog (maar hoeft niet)

Als influencer krijg je een aantal keer per jaar een preview van onze producten. Die producten mag je bekijken, lezen en gebruiken en dan op een creatieve manier (die helemaal Belle is) op je eigen kanalen delen! Je krijgt hiervoor niet betaald: de producten zijn je cadeau .

Hoe doe je mee?

Je doet mee door een video op te nemen en je daarin voor te stellen aan ons. We zijn op zoek naar leuke, spontane meiden, dus doe je best!  Vertel ons waarom jij onze influencer moet worden. We willen geen lange brieven lezen of hele mailtjes: we kijken naar je video en hoe die op ons overkomt. (Maar mail wel eventjes je blog en je volgersaantal!) We zijn op zoek naar een gemixte groep meiden, dus we hopen dat er ook veel gekleurde meiden zullen reageren!

Je video mail je naar martanja@huisvanbelle.nl, en mailen kan tot 10 september!