Girlsnights Drachten en Zwolle; een terugblik

Afgelopen weekend hebben we twee gave girlsnights gehad in Drachten en Zwolle! Wat een gezellige plaatsen en wat een superleuke meiden zagen we daar! Om jullie allemaal mee te laten genieten volgt hier een terugblik.

Het begint!

Bij de aankomst en aanmelding is de sfeer al meteen goed. Lachende meiden en gezellige medewerkers; we hebben er zin in.

Foto 1

Lekker shoppen

In de pauze werd er heerlijk geshopt. In Drachten was naast ons eigen shopje ook ‘Sieraden by Boon’ present. Het was een drukte van jewelste en tot het laatste moment bleven meiden snuffelen bij de leuke armbandjes, oorbellen en ringetjes. In Zwolle waren Young Beauty en Perlevera aanwezig. Ook dat zorgde voor drukte en gezelligheid. Natuurlijk was onze agenda met korting te koop! Heel veel meiden hebben hun slag geslagen en alvast hun nieuwe agenda voor het volgende schooljaar gescoord.

Collage 2

Ff opwarmen

Omdat niet iedereen elkaar kent doen we, om de spanning te breken, even een gek spelletje. Iets met gympen en tellen en dropveters…. We verklappen niet teveel, want er komt nog een girlsnight aan!

collage 3

Lekker luisteren

Eline hield eerst een praatje over ‘jou’. Hoe ziet God jou en wat mag je daarvan leren. Daarna had ik een praatje over het verschil dat je kunt maken in een groep. Hoe zorg je nu dat je op een positieve manier aanwezig bent en zelfs sfeer maakt?

collage 4

Sonja

Typisch Sonja; serieus en duidelijk presenteren maar ook lol maken!

collage 5

Lekker en roze

Cupcakes kunnen in de pauze niet ontbreken. Wat ziet dat er lekker uit!

foto 6

Fotobanner

Och meiden… als we ooit de fotobanner vergeten zijn we de Sjaak! Wat is dat ding populair! Kijk maar eens op Facebook want daar zie je nog veel meer plaatjes.

collage 7

Streepjes!

Het begon op te vallen; al die streepjes. Hester en ik hebben dus even iedereen bij elkaar getrommeld en dit is het resultaat.

foto 8

Het boekje

Alle meiden van de girlsnight kregen een boekje met leuke columns, DIY’s en veel notitieruimte. De voorkant was wit en dat was expres gedaan. Iedereen mocht lekker aan de slag met het versieren van de voorkant.

collage 9

Gezellig kletsen en in elkaars boekje schrijven wat je zo leuk vindt aan die ander!

collage 10

Nog even zingen

Op de Belledag in Utrecht hadden deze meiden een liedje geschreven en dat wilden ze best nog een keer voor ons zingen. Echt heel leuk en dapper!

foto 11

Alweer voorbij

Wat gingen de avonden snel voorbij! Sonja sluit het nog even af en dan nemen we afscheid.

Meiden uit Drachten en Zwolle; we hebben het super gehad bij jullie! We voelden ons welkom en hebben genoten van jullie allemaal.

foto 12

Girlsnight in Arnhem

Op zaterdag 23 april hopen we jullie in de Koepelkerk in Arnhem te ontmoeten en natuurlijk wordt dit net zo’n spetterende avond als in Drachten en Zwolle! Je kunt je voor Arnhem nog inschrijven tot vrijdag 22 april en dan ben je er gewoon bij!

Helaas kan de girlsnight van vrijdag 22 april in Den Bosch niet doorgaan. Je kunt je daar dus niet meer voor opgeven, maar je bent van harte welkom in Arnhem.