Gratitude: waar ben je dankbaar voor?

Elke maand maak ik weer een nieuwe spread voor in mijn bullet journal, ik maak mijn week spreads, habit trackers, mood trackers en zo nog veel meer dingen. Op Pinterest doe ik allerlei inspiratie op voor deze spreads, en laatst kwam ik een hele leuke tegen, de gratitude tracker.   

Dat zette me aan het denken, want hoe vaak gaan we niet gewoon door het leven zonder stil te staan bij alles wat we hebben? Ik heb zoveel dingen om dankbaar voor te zijn, en elke dag weer nieuwe dingen! Ik wil met jullie dingen delen waarvoor ik dankbaar ben en jullie uitdagen om net als ik, komende maand, elke dag in je agenda of waar dan ook, iets op te schrijven waar je dankbaar voor bent die dag. (En zo je eigen gratitude tracker te maken!)  

Psalm 17:18

Ik wil rechtvaardig blijven en U altijd kunnen aanzien.

’s Morgens wil ik, denkend aan uw goddelijke heerlijkheid,

blij en dankbaar wakker worden.

Mijn lijstje 

De sneeuw!  

Mijn werk 

Nieuwe kleding 

Complimentjes 

Een goed cijfer 

Vriendinnen 

Chocola 

Creatief bezig zijn 

Schrijven 

Mooi telefoonhoesje 

Leuke collega’s 

Mijn katten 

De eerste twee uur vrij hebben 

Een warm vest aantrekken 

De tweede toetsweek gehad hebben en dus op de helft van het jaar zitten! 

De serie Friends 

De Bijbel 

Chocolademelk 

Vrolijk zijn 

Iemand kunnen helpen 

Zo! Dat zijn al twintig dingen! Dit zijn dingen waar ik dankbaar voor ben, in het algemeen. Maar het leuke is, dat als je het elke dag doet, dan zie je hoeveel unieke dingen er op een dag gebeuren. Kijk elke dag goed, God geeft je elke dag weer wat nieuws, Hij wil je elke dag nieuwe dingen laten zien waar je dankbaar voor kunt zijn!

Waar ben jij dankbaar voor?