Ham-kaas pannenkoek

Als ik uit school kom, barst ik van de honger. En niets vult, dit leidt vaak tot een enorme vreetbui. Sinds kort eet ik een aantal keer in de week een dikke ham-kaas pannenkoek waarop ik weer lekker een aantal uur kan leren. Want dit… vult pas echt!

boodschappenlijstje-keuken_esmee
Aan de slag!

Stap 1: Voeg alles samen, roer of mix het goed en zorg dat er geen klonten in zitten (geldt ook voor strooikaas. Als je hamreepjes gebruikt gooi je die ook gewoon door het beslag, bij een plak ham kun je hem of in stukjes scheuren en erbij doen, of in de pannenkoek leggen als deze in de pan ligt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Stap 2: Zet het vuur aan en doe wat olie of boter in de pan. Gooi daarna het dikke beslag in de pan en probeer het zo snel mogelijk te verdelen.

Stap 3: Wacht zo’n 1 of 2 minuten en draai de pannenkoek om. Doe dit een aantal keer. Klaar, en eten maar!

Houden jullie ook zo van hartig, of doen jullie liever wat zoets op of in je pannenkoek?

Deze blog werd geschreven door Esmee