Happy met je lichaam het volgende jaar in

Laatst zag ik de video van Vera Camilla, Zo blijf je dik met de feestdagen, op Youtube langskomen. Wat een power boodschap geeft Vera in deze video aan al haar volgers mee! Vandaag een blogje naar aanleiding van deze video, om jullie allemaal het tegengestelde bericht van de media voor de feestdagen mee te geven.

Tijdschriften, blogs en Youtube filmpjes komen rond november en december met tips om slank te blijven tijdens de feestdagen. ‘’O nee, we gaan veel eten met kerst! Er komen oliebollen aan met oud en nieuw! Zo sla je dingen af en zo blijf je slank.’’ En in januari worden we misschien nog wel meer plat gegooid met aanbiedingen om te beginnen met sporten en met verschillende diëten om de decemberkilo’s er weer vanaf te krijgen. En misschien wordt jij hier wel door beïnvloedt en ben je er in je hoofd ook al veel mee bezig.

Geniet van de feestdagen, ook van dat lekkere eten!

Dan hebben wij als Huis van Belle wat tegen jouw te zeggen en eigenlijk heeft Vera het in haar video al voor ons gedaan. Geniét van de feestdagen. Geniet van de rijkdom dat we op deze mooie feestdagen zo heerlijk mogen eten en dat de maand december ons zoveel te vieren geeft. Je hoeft het niet af te slaan, je hoeft je niet schuldig te voelen over een enorme maaltijd, je moet gewoon simpel genieten.

En in januari? Ach, als je gewoon weer normaal doet regelt je lichaam de rest. En als er een kilootje bij zit? Ook dan ben je nog steeds een Belle, maak je niet druk. Er zijn héél veel dingen veel belangrijker en waardevoller dan het cijfertje dat de weegschaal aangeeft.

Geniet van de feestdagen meiden!

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!

Photo by rawpixel.com on Unsplash