Happy – ons tweede boekje!

Je leest het goed, ons tweede Belleboekje is verschenen! In deze blog lees je wat erin staat en hoe je het kunt bestellen!

omslagwebsiteformaat

Waar gaat het over?

Belle inspiration – Happy is geschreven door een aantal bloggers van Huis van Belle: Marit, Joëlle, Marianne, Martanja, Coby, Talitha en ik. We zijn aan de slag gegaan met het thema Happy. Want gelukkig zijn, wie wil dat nou niet? Je leest er ook superveel over. Als je dit doet, dan…of als je deze tien dingen laat, dan word je supergelukkig. Wij zijn ingegaan op de vraag: wat maakt nou echt gelukkig? En hoe zorg je ervoor dat je het wordt of blijft? Ik denk dat het echt een interessant boekje is geworden waar je veel van gaat leren! Kijk snel hieronder voor een inkijkje:

happy11

happy919

happyp60

happyp50

happyp59

Er staan veel voorbeelden en teksten uit de Bijbel in en elk hoofdstuk sluit af met een leuke opdracht die je alleen of samen met je vriendinnen kunt doen.

Het boekje heeft 96 pagina’s, een harde kaft als omslag en kost €9, 99 in de winkel. Als je het het online bestelt, kost het €13,00 ivm verzendkosten. We hebben daarnaast ook een onwijs leuk setje Bellekaarten. Je kunt het ook samen bestellen voor €17, 50!

Wil je Belle inspiration – Happy! bestellen? Dat kan!  Door onderstaand formulier in te vullen!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.