Herfst fashion trends 2020

Twee weken terug viel ik in een gat. Na het thuiskomen van mijn vakantie in het warme Italië belandde ik in het koude Nederland. De herfstmagazines vliegen mij om de oren. En om het dan maar niet te hebben over al de herst/wintercollecties die mij aangapen in de winkels. Ik moet eraan geloven: de herfst fashion trends 2020. Mixed feelings. Met mijn hart waan ik me in de zomerzon, want ik heb een hekel aan kou. Toch kan ik mijn liefde voor fashion niet voorbij laten gaan.

Zoals ik schreef in mijn vorige fashion blog kan er deze herfst/winter 2020 weer alles! Gelukkig ontstaat ook steeds meer de trend waarin belangrijk is en word uitgedragen om jou eigen zelf te zijn. Lees daarin body positivity. Dit is misschien nog wel het allerbelangrijkste en dat is ook waar God naar verlangt. God houdt van jou, precies hoe jij bent.

Herfst fashion trends van 2020

Oversized silhouetten, zwart, volumieuze pofmouwen, glamour, capes, franjes, dierenprint, Leer, Rijke zware stoffen: brokaat, jaquard, fluweel, en de jurk!

I love it! Ik houd van de grote contrasten. Dus oversized en de heftige kleuren en stoffen. Ook als je items eindeloos kan combineren vind ik chill! Het kleurenpalet: Amandelcrème, sunbaked aardentinten en een weelderig herfstpalet. Denk aan: gouden geeltinten, donker pastel, retro bruin. Verder veel basic kleuren die je met jouw capsule wardrobe kunt gebruiken. Ook door combinatie van verschillende heftige kleuren en stoffen te dragen maak je een statement.

Wat mij aanspreekt zijn de diversiteit en ook de mix met stoffen: leer met wol, zijde met spijkerstof. Hierdoor krijg je een contrast. Om maar niet over de schoudervullingen te spreken die booming zijn.

Persoonlijk merk ik dat ik niet all te way wil gaan met fashion en ik juist enkele stukken pak, waarin ik mij mooi en krachtig voel. Dit doe ik subtiel, zo creëer ik mijn eigen trends!

Heb jij trends toe te voegen aan herfst fashion trends 2020?

Photo by Daiga Ellaby on Unsplash