How to: Bible Journaling

Weinig woorden vandaag, want met een filmpje kun je een hoop vertellen én een hoop laten zien. Dus kijk lekker mee hoe ik bezig ben met verschillende projectjes in mijn bijbel. In het filmpje vindt je drie verschillende technieken voor drie verschillende achtergronden, kijk je mee?!

Voor de eerste achtergrond heb je de volgende dingen nodig:

  • Oud pasje
  • Acrylverf
  • Een beetje moed

Voor de tweede achtergrond heb je dit nodig:

  • Acrylverf
  • Kwast en water
  • Een plasticje
  • Schaaltje om de verf te mengen

Tot slot de derde:

  • Waterverf
  • Kwast en water

Bij alle journals gebruik ik een beschermer tussen de pagina’s.

Eindresultaat van mijn bible journaling

Natuurlijk ook nog even wat foto’s zodat jullie de achtergronden duidelijk kunnen zien. Nadat ik de achtergronden gemaakt hebt, ben ik natuurlijk lekker verder gaan knutselen om de bladzijden helemaal af te maken. Zie de resultaten hieronder.

Augustus_Biblejournal_1

Augustus_Biblejournal_2

Augustus_Biblejournal_3

Durf jij te verven in je Bijbel? Wat vinden jullie van een Bible Journal filmpje!? Wil je meer van deze dingen zien?

Liefs!