How to style Doctor Martens

Een aantal jaar geleden heb ik mijn lievelingsschoenen aangeschaft. Jaar in jaar uit, elk seizoen heb ik ze wel gedragen. Mijn Doctor Martens draag ik echt onder en bij alles. Of het nou een nette gelegenheid, een zomerfeestje, of een saaie, koude schooldag is. Ik vind dat dat prima kan aangezien ik de basics heb en die zijn zwart. Wat past er beter onder een leuk, schattig jurkje dan stoere, leren, zwarte boots? Als jij er anders over denkt, let me know!

Verschillende Dr. Martens

Hoe langer je er in rondloopt, hoe fijner de schoen zich gaat aanpassen aan jouw manier van lopen. Dat is heel erg fijn, want rondlopen met schoenen waar je alleen maar blaren van krijgt, zit niemand op te wachten, haha! Het fijne aan het merk Dr. Martens is dat ze de schoenen in verschillende kleurtjes en modellen verkopen. Zeg nou zelf, hoe lief zien de met bloemen geprinte Doc’s eruit?

Onmisbare schoenen

Wat ik altijd doe als ik schoenen zie die ik echt MOET hebben, is uitzoeken of ik ze onder bijna al mijn outfits kan dragen. Het is belangrijk om te kijken of je kunt spelen met de stijl van je schoenen. Anders loop je het gevaar dat je ze misschien maar één keer kan dragen en dat is zonde van je geld en van de mooie schoenen die je hebt aangeschaft. Ik moet je wel eerlijk erbij vertellen dat ze niet goedkoop waren/zijn, maar zéker wel de moeite waard om je collectie me uit te breiden.

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!