Huis van Belledag – Real life!

In september zijn we al begonnen met de voorbereidingen voor de Huis van Belledag. Toen leek het nog heel ver weg, maar nu is het al bijna zover! We vroegen jullie toen naar ideeën voor een thema en wat hebben jullie goed mee gedacht. Na een brainstorm-sessie waar heel veel thema’s werden geroepen, opgeschreven en doorgestreept kwamen we uit bij:

Real life!

Maar waarom eigenlijk?

Bloggers en vloggers

Wat een fantastische plaatjes en filmpjes zie je de hele dag online voorbij komen! Toffe DIY (tsjonge, zij is altijd zo origineel), reviews over make-up (zou ze die spullen echt allemaal gratis mogen krijgen?), grappige filmpjes (zij heeft echt humor!) en prachtige vakantiefoto’s (ik wil ook naar Ibiza!!!!!) Daar steekt jouw leven maar saai bij af. Misschien zinkt de moed je in de schoenen en voel je je een suf kind. Of je denkt; dat kan ik ook! En vervolgens ben je nergens anders meer mee bezig. Je kan er bijna een dagtaak aan hebben.

Balans

Het is hartstikke leuk om foto’s en filmpjes te maken; daar kun je echt veel lol mee hebben maar hoe vind je de balans tussen genieten van het hier en nu en het vastleggen van allerlei momenten? Hoe zet je jezelf neer op Insta, snapchat en is dat echt wie je bent? Hoe geniet je van het leven dat je van God krijgt en wat bedoelt Hij met Real Life? Met die vragen gaan we aan de slag op de Huis van Belledag.

Kom je ook naar de Huis van Belledag?

Lijkt je dat wat? Even je weer richten op het mooie van nu. Je mooie eigenschappen (opnieuw) ontdekken via de toffe workshops en van de pure dingen genieten zonder filter of bijgewerkt fotootje. Kom dan naar de Huis van Belledag in Ede. We zien je heel graag daar.

 PS: Er is van 10:00-13:00 een (gratis) programma voor ouders. Kijk hier voor meer informatie daarover.