Huis van Belle is jarig – win prijzen!

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN! JE KAN NIET MEER REAGEREN.

Hoera! Huis van Belle bestaat twee jaar. En wie jarig is…trakteert! Dankzij jou is Huis van Belle een drukbezochte en gezellige meidenwebsite. Daar willen we je graag voor bedanken!

Vandaag is het feest in de keuken. Lees snel verder wat je kunt winnen!

cupcakepakket2

1 x cupcake pakket 

Hier op Huis van Belle zijn we nogal fan van cupcakes. Kijk maar naar alle leuke recepten die al online staan. Met dit pakket kan je leuke recepten uit gaan proberen. Het pakket is van de leukstetaartenshop.nl. Een leuke webshop wat alles in huis heeft om leuke dingen mee te bakken. En ook nog eens voor een redelijke prijs. Dit is de inhoud van het pakket:

  •  FunCakes mix voor Cupcakes 500g
  •  Wilton Baking Cups cupcake
  •   FunCakes rolfondant lila
  •  FunCakes rolfondant roze
  •  PME Plastic Cutter Heart Set·
  •  Städter uitsteker ring

2014-02-26 14.18.12 (1)

2 x pot vol brownies

Onze keukenprinses Joelle heeft dit jaar ook weer iets leuks voor ons gebakken. Namelijk brownies! Hmm wie houdt er nou niet van brownies?! En dan ook nog eens zo leuk in een pot. Ik zou het wel weten.

Wat je moet doen om te winnen? Stuur een mail naar mathanja@www.huisvanbelle.nl met in de onderwerpregel de prijs die je wilt winnen. We vinden het heel fijn als je ons liked op facebook en/of instagram en dit artikel deelt op je facebook of twitter. Als je een mail stuurt, stuur dan je naam en adres meteen mee! Deze actie loopt tot 4 maart. Je mag 1 keer per dag meedoen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.