Huis van Belle op de EO Jongerendag

HET IS BIJNA ZOVER!! We hebben zoveel zin om jullie te gaan zien! En we hebben ook een heel toffe actie! A.s zaterdag is de 40ste EO-Jongerendag. Het belooft een mooie dag te worden: Jurjen van Houwelingen komt spreken over het thema ONE en er zijn super leuke artiesten die komen optreden. Maar je dag is natuurlijk nog niet compleet voordat je even langs de Huis van Belle tent bent gelopen.

Waar staan wij en hoe laat?

Wij staan met onze eigen tent op het cateringterrein. Dus nadat je lekker gegeten hebt kun je even komen uitrusten bij onze girls onlytent. We staan er de hele dag dus je kunt altijd langskomen: in de grote pauze, of voordat het programma begint. We hebben superveel te doen! En: als je op de EO jongerendag een abonnement op Belle neemt, krijg je er, naast het Belle-armbandje, ook nog een goodiebag bij! Dus kom bij ons langs en vraag je ouders of het mag. Je moet wel je rekeningnummer of dat van je ouders weten!

Wat is er te doen?

Voordat het hoofdprogramma begint hebben we verschillende workshops. Deze workshops worden gegeven door Sonja, Martanja, Eline en Janneke. Deze workshops zullen gaan over verschillende thema’s van Huis van Belle, zoals: hoe vraag je om hulp en hoe ga je jezelf leuk(er) vinden. Je kunt ook een creatieve workshop volgen en een armbandje komen maken. Verder kun je gezellig komen knutselen, kletsen en op de foto. Wie weet word jij het nieuwe covermodel! Veel bloggers van Huis van Belle zullen ook aanwezig zijn, dus die kun je ontmoeten en je kunt gezellig met hen kletsen!

Andere Belles

Het is natuurlijk heel leuk om de Belles die je kent van Huis van Belle te ontmoeten. Spreek met elkaar af via Facebook of via de reacties hieronder. We hebben in de stand van Huis van Belle een leuke hangplek gecreëerd waar jullie lekker kunnen zitten en elkaar kunnen ontmoeten. Er hangt groot het ‘Huis van Belle’ logo boven, daar kun je afspreken met andere Belles!

Als je nog geen abonnement hebt kom dan ook even langs, want dan krijg je gelijk een Belle armbandje mee! En dus alleen voor deze speciale dag een extra goodiebag!

 Hopelijk zien we jullie daar! 

Deze blog werd geschreven door Mathanja