Huis van Belle op Opwekking!

De Opwekking Conferentie (18 – 21 mei) komt er aan, ga jij ook? Wij zijn al volop aan het inpakken om weer een te gekke stand voor jullie te bouwen zodat jullie even kunnen komen chillen, kennismaken en nog veel meer. En, we zijn op zaterdag ook aanwezig met een tof programma in de theatertent! Weet je wat, ik vertel je gewoon even wat er zoal te doen is bij ons.

Waar zijn we?

Om even in het thema van Opwekking ‘ One Way’ te blijven: find your way to us! Je moet ons namelijk eerst zien te vinden natuurlijk. We staan in de Expo Tent tussen allemaal andere leuke stands (al is die van ons het leukst ofcourse).

En op zaterdag staan we van 12.00 tot 13.00 met een tof programma voor moeders en dochters in de theatertent, allemaal in het teken van de Bijbel! Eline Hoogenboom van Huis van Belle en Roelien Smit van het NBG staan op het podium!

3 dingen die er te doen zijn bij onze Belle-stand op Opwekking!

1. Clublid worden! Inclusief goodiebag

We hebben een te gekke aanbieding voor je: Als je clublid wordt op Opwekking, krijg je er de Belle Bijbel bij! En, alleen op Opwekking: ook een GOODIEBAG! Dus overleg van te voren even met je ouders en word clublid op Opwekking! Je krijgt de Bijbel dan ook meteen mee dus je hebt m als eerste!

2. Belle Bijbel kopen

De Belle Bijbel kun je dat weekend helaas niet bij onze stand kopen maar we vinden het wel heel tof als je deze bij ons koopt. Daarom hebben we het Pinksterweekend en de week erna een speciale actie: Als je de Bijbel bij ons in de shop koopt (vanaf 18 -25 mei), krijg je er niet alleen een poster bij maar ook een te gek bijbelleesrooster!

3. Op de foto en shoppen

Daarnaast is het gewoon supergezellig om even te komen kletsen met ons, hebben we een gave fotowand voor een instapic en kun je andere leuke spulletjes kopen uit onze webshop, maar nu zonder verzendkosten natuurlijk;) Zo hebben we een heerlijk zomerboek voor op vakantie, armbandjes en shop je natuurlijk ook je schoolagenda bij ons!

We hebben erg veel zin om jullie te zien! Come and find us!

Foto door Nienke van Denderen fotografie voor Belle