Huis van Belledag 2018: alles op een rijtje + FAQ

Wat gebeurt er allemaal op de Huis van Belledag? Waar kan ik mij aanmelden en tot wanneer? Hoe kies ik een workshop? Alle vragen over de Huis van Belledag beantwoorden we hier voor jou.

Nog even alle info van de Belledag op een rijtje:

Datum: 7 april 2018

Plaats: Christelijke Hogeschool Ede, Oude Kerkweg 100 in Ede

Tijd: 10:00 – 16:30 uur (deuren gaan open om 09:00 uur)

Leeftijd: vanaf 11 jaar (je moet in groep acht zitten) tot 16 jaar

Kosten: € 16,- voor leden/ € 18,50 voor niet-leden. Dit is inclusief lunch.

Alle blogs

Alle praktische informatie over de Huis van Belledag kun je hier teruglezen. Hoe laat het begint, waar je moet zijn en waar je je kunt aanmelden. Het thema is dit jaar Real Life. Lees hier meer over in deze blog.

Ook dit jaar kun je weer kiezen uit een aantal workshops. Hoe dit allemaal werkt lees je hieronder! Lees de blog vast goed door en maak een top 2 voor jezelf. Dan kun je op de dag zelf snel een keuze maken.

Op het podium gebeurt van alles. Wij hebben alles voor jou in deze blog op een rijtje gezet. Naast de workshops en het podiumprogamma zijn er verschillende stands. Naast onze eigen Huis van Belle stand en de CHE stand kun je bij verschillende stands en activiteiten langs gaan.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mij aanmelden en tot wanneer?

Je kunt je hier aanmelden tot vrijdagmiddag 12 uur:

Hoe kan ik een workshop kiezen?

Je kunt op de Huis van Belledag kiezen uit 4 workshops. De groep wordt in drie groepen verdeeld. Er zijn namelijk drie rondes, waarin elke groep zijn eigen programma volgt. Elke groep heeft zijn eigen moment om zich in te schrijven voor een workshop. Wanneer jij aan de beurt bent, wordt die dag zelf duidelijk. Iedereen komt in ieder geval aan de beurt! Wel handig als je thuis vast een top 2 voor jezelf maakt.

Kan ik ook alleen naar de Huis van Belledag komen?

Dat kan zeker! Er zijn altijd meer meiden die alleen komen. Je kunt na je aanmelding even een mailtje sturen naar natasja@huisvanbelle.nl. Alle meiden die alleen komen worden door iemand van ons team verwelkomd en samen gaan jullie dan naar het podiumprogramma. Zo leer jij de andere meiden kennen en kunnen jullie daarna de rest van de dag samen beleven. Check deze blog ook voor meer info!

Kan ik het met OV naar de Belledag komen?

Jazeker. Vanaf station Ede-Wageningen is het een kwartiertje lopen naar de CHE. Elk half uur kun je ook buslijn 1 nemen en uitstappen bij de bushalte Kenniscampus.

Ik ben net clublid geworden. Krijg ik dan al korting?

Als je clublid bent, krijg je korting. In het systeem checken we of je lid bent, dus je moet je meteen aanmelden of al lid zijn. Hier kun je je aanmelden als clublid. Als je je aanmeldt voor de Huis van Belledag terwijl je nog geen clublid bent, krijg je geen korting achteraf.

Is er ook voor ouders een programma?

Speciaal voor ouders en tienerleiders hebben wij in de ochtend een programma op de CHE. Alle informatie over dit ouderprogramma vind je in deze blog. Er is ook een blog geschreven met allemaal tips voor ouders om te doen (naast het ouderprogramma). Aanmelden voor het ouderprogramma kan hier.

Heb je nog een vraag maar staat die er niet tussen, dan kun je deze onder de blog stellen.