Ik heb mijn haar gedoneerd!

Al een tijdje zat ik te twijfelen. Ik zocht me suf op Pinterest naar plaatjes met kort haar. Want ik wilde mijn haar kort knippen. En hoe bijzonder is het om er ook nog iemand mee blij te maken!

En ineens zat ik bij de bij de kapper. ´Weet je het zeker?’ vroeg de kapster aan mij. En ze knipte een vlecht van 27 cm van mijn haar af! In het begin was het wel wennen hoor, dat korte haar. Maar ook wel lekker fris, ik ben binnen 5 minuten klaar met mijn haar! Het is wel even wennen omdat je je haar op een andere manier moet stylen. Vinden jullie het leuk als ik daar binnenkort een blogje over maak?

Wat zijn de eisen als je je haar wilt doneren?

  • De lengte van het gedoneerde haar moet minstens 25 cm zijn.
  • Alle natuurlijke kleuren, behalve grijs haar, zijn welkom. Geverfd haar dus niet!
  • Het haar dient soepel en zacht aan te voelen.
  • Het haar moet schoon, droog en gevlochten worden opgestuurd.

Wil je meer weten over haardonatie? Neem dan even een kijkje op haarwensen.nl!

DONEER HAAR

Dit stond al een tijdje op mijn bucketlist en ik ben heel blij dat ik het gedaan. Het is zo’n fijn gevoel dat je iemand blij kan maken met iets wat voor jezelf vanzelfsprekend is, maar voor een ander zoveel verschil uitmaakt.

Heb jij er ooit wel eens over nagedacht om je haar te doneren?