Inpaktips voor Opwekking!

Opwekking komt er bijna aan en daarom heeft ervaringsdeskundige en ons nieuwe teamlid Rachelle wat gouden tips voor je! Wij zijn er trouwens ook bij op Opwekking met een paar te gekke aanbiedingen, kom je langs? Onderaan deze blog lees je wat je allemaal kunt doen bij ons!

Onze tips

  • Neem en je regenlaarzen en je slippers en die leuke nieuwe sandaaltjes en je relaxte sneakers mee. Zo heb je genoeg opties bij elk weertype en elke outfit. En voor de diva’s onder ons ook wat flitsende pumps.
  • Maak thuis alvast setjes kleding, dan hoef je daar in je tent niet meer over na te denken als je in je tas aan het graven bent. Als je elk setje apart in een tasje doet blijft het mega overzichtelijk in je koffer of weekendtas. Je kan er zelfs al ondergoed en sieraden bij in doen, dan is je outfit meteen helemaal af.
  • Vergeet niet oordoppen klaar te leggen, want je wilt je schoonheidsslaapje goed kunnen pakken en niet gestoord worden door het gesnurk van je pa of de buurman (of misschien je vriendinnetje met wie je in de tent ligt), toch?!
  • Haal je spaarpot leeg om lekkere ijsjes te kopen en even wat te scoren bij onze stand met Belle goodies.
  • Koop een leuke notebook om aantekeningen in te maken, om te journallen of lekker creatief te tekenen tijdens de preek of lekker buiten in het zonnetje.
  • Heb je al wat glamping spullen om je tent te versieren? Ga anders nog even langs de Action of Xenos om goedkoop wat leuke versiersels of reisspulletjes in te slaan.

Enne, kom langs bij onze stand! Hieronder vind je nogmaals wat er allemaal te doen is:

Wat is er te doen bij de Belle stand?

Clublid worden! Inclusief goodiebag

We hebben een te gekke aanbieding voor je: Als je clublid wordt op Opwekking, krijg je er de Belle Bijbel bij! En, alleen op Opwekking: ook een GOODIEBAG! Dus overleg van te voren even met je ouders en word clublid op Opwekking! Je krijgt de Bijbel dan ook meteen mee dus je hebt m als eerste!

Belle Bijbel kopen

De Belle Bijbel kun je dat weekend helaas niet bij onze stand kopen maar we vinden het wel heel tof als je deze bij ons koopt. Daarom hebben we het Pinksterweekend en de week erna een speciale actie: Als je de Bijbel bij ons in de shop koopt (vanaf 18 -25 mei), krijg je er niet alleen een poster bij maar ook een te gek bijbelleesrooster!

Op de foto en shoppen

Daarnaast is het gewoon supergezellig om even te komen kletsen met ons, hebben we een gave fotowand voor een instapic en kun je andere leuke spulletjes kopen uit onze webshop, maar nu zonder verzendkosten natuurlijk;) Zo hebben we een heerlijk zomerboek voor op vakantie, armbandjes en shop je natuurlijk ook je schoolagenda bij ons!

We hebben erg veel zin om jullie te zien! Come and find us!

Waar verheug jij je het meest op van Opwekking? We wensen je een fijne tijd daar!

Ben jij al lid van onze club? Als clublid krijg je 6 keer per jaar de Belle op de mat, dit mooie welkomstpakket, toegang tot het forum en exclusieve korting op onze evenementen. Dat wil jij toch ook?

Als lid van onze club heb je deze 4 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!