Wat is de Belledag nou eigenlijk precies?

De Belledag, er wordt de laatste tijd veel over gepost op onze social media, maar wat nou als je geen idee hebt wat het is? Dan is dit blogje ideaal voor jou! Op Instagram vroegen we jullie wat je leuk vindt aan de Belledag en daar kregen we veel reacties op! Hier wat voorbeelden:

“Het gevoel dat iedereen bij elkaar hoort. Je voelt je thuis 🏠❤”

“Alles! (Maar vooral de workshops!) ❤😍”

“Workshops en gezelligheid”

“Workshops én het is een leuk uitje met lieve vriendinnen!🙈❤”

“Dat je het samen met andere meiden over God mag hebben, de verhalen die verteld worden en gewoon de sfeer, eigenlijk alles is leuk 😂😄😊”

“De bemoediging (dat er nog veel meer meiden in God geloven)❤️❤️”

“Leuke stands, en leuke workshops.. gewoon de afwisseling! En het zingen! En het uitje met vriendinnen”

“Ik hoop dat ik me als ik naar de belledag ga wat zekerder voel. Dat ik weet dat ik mag zijn wie ik ben.😊❤️”

Een tijdje geleden schreef Marit deze blog over de Belledag 2017. Het thema van dit jaar is feest en er zal naast de workshops en andere activiteiten een inspirerende mystery guest komen! Dit jaar laten we jullie raden wie deze gast kan zijn! Drie weken geleden hebben Marit en Natasja hier onder andere een filmpje over opgenomen. Heb je dit al gezien? Je vindt het filmpje hier en binnenkort komen er nog meer tips online! De eerste tip:

Voor deze mystery guest is het dubbel feest!

Heb jij al een idee? We zijn benieuwd, laat het weten in de reacties!

Ben jij enthousiast geworden en heb jij zin om samen met honderden andere Belle’s een dag lang alleen maar leuke dingen te doen en samen te ervaren hoe prachtig en geliefd je bent? Je kunt je nu opgeven voor de Belledag van 11 maart 2017! En alsof dat allemaal nog niet leuk genoeg is nog een extraatje; onder de eerste 100 aanmeldingen verloten we een toffe polaroidcamera!

Aanmelden doe je hier. Hopelijk tot dan! :)

Knop_geefjeop