Janieks Art Journal: een serenade, karma en Taylor Swift

Er is weer veel gebeurd de afgelopen tijd: ik werd blind (voor drie dagen), had een kledinggevecht met mijn zusje en raakte geïnspireerd door Wonderwoman. En de ietwat random woorden van serenade, karma en Taylor Swift in de titel? Hieronder kun je uitvinden waar het over gaat!

Verrassing

Mijn moeder, zusje en ik hebben eind augustus even de goede christen uitgehangen door op ziekenbezoek te gaan. We waren in de buurt, dus we dachten: ‘Waarom niet?’ Dat kwam alleen iets te laat in ons op, want we arriveerden één minuut voor het einde van het bezoekuur. En onze patiënt wist van niets, haha. Maar volgens mij vond de verpleging het wel grappig.

Eveneens een verrassing was de aankondiging van een vriendin van mij: ze gaat trouwen! Aaaaah! De eerste van ons basisschoolgroepje. Zo leuk!

Ugh, meh, jak

Die categorie bestaat ook: de vervelende dingen. C’est la vie. Zo kreeg ik een splinter in mijn oog – ik was bezig met oogpotlood toen het gebeurde, dus waarschijnlijk is het een houtsplinter daarvan geweest. Het hoornvlies raakte beschadigd en ik moest drie dagen rondlopen met een oogpleister. Gelukkig hadden we nog van die coole met legerprint en autootjes erop. Conclusie: check ALTIJD je oogpotlood voor je ermee gaat prutsen.

Colleges. Ugh. Ik had college van een docente die de stof héél goed kende, maar het niet kon overbrengen op ons, studenten. Ze ratelde aan een stuk door en we staarden als een zombie voor ons uit, ons afvragend waarom we ooit naar dit college gegaan waren. Heb jij ook zulke leraren?

Links zie je een briefje dat mijn zusje op mijn kamer had neergelegd na een kledinggevecht. We waren het oneens over dingen, zij besloot mijn kast overhoop te halen en ik die van haar… Tja. Op dat moment kwam het liedje van Taylor Swift wel goed van pas.

Vrolijke dingen

Verder over Taylor! In tegenstelling tot Coby vind ik haar nummers nog wel chill (LWYMMD vooral als ik boos ben) en dans ik er af en toe op. Stiekem. Gorgeous vind ik trouwens heel herkenbaar, haha – ik zag op YouTube de volgende comment: “Finally a song about my awkwardness around attractive people.” Jep!

Over aantrekkelijke mensen gesproken: Sam Claflin uit Me Before You hoort absoluut in dat rijtje. Het is altijd al een droom van me geweest (welja, het begon als grap, maar het zou toch leuk zijn!) een serenade te krijgen. Nu ga ik verhuizen naar een huis met balkon, dus is er eindelijk een kans voor! Dat wilde ik graag tekenen in mijn journal, maar ik wist niet zo goed wat voor gezicht ik dan bij de man moest maken, dus… Sam Claflin is altijd een goed idee. Toch?

Ik heb nog meer bewogen de afgelopen tijd (jawel, Janiek heeft gesport): ik heb gesupt! Dat houdt een soort combinatie van surfen en roeien in. Het lukte me best goed, tot een aantal donderstenen van mijn dispuut besloten iedereen te laten zwemmen. Het was niet zo spectaculair als op de tekening, maar grappig was het zeker.

Zoals ik over het water vloog, zo vloog Wonderwoman over Londen (oooh, wat een bruggetje!). Ik heb laatst de film gezien; w-a-u-w, zo goed! Eindelijk een leuke actiefilm. Aanrader!

Heb jij nog bijzondere of vervelende dingen meegemaakt de afgelopen weken?

Als lid van onze club heb je deze 6 voordeeltjes zo maar te pakken:

♥ Je krijgt 6 keer per jaar ons tijdschrift Belle op de mat vol artikelen over geloof, zelfbeeld, school, vriendschap en nog veel meer.
♥ Elk jaar een cadeautje op je verjaardag
♥ Je krijgt toegang tot ons online forum waar je met andere Bellemeiden kunt kletsen
♥ Iedere maand ontvang je een nieuwsbrief met toffe extra’s
♥ Je krijgt korting op onze evenementen zoals de Belledag
♥ Het belangrijkste: je hoort bij een supergezellige club meiden die net als jij geloven en Belle zijn!

+ bij 3000 clubleden verloten we een te gekke roze Fuji Instax Polaroidcamera!