Jij op New Wine

Afgelopen week werd New Wine gehouden, en Huis van Belle mocht daar een workshop geven voor de meiden.

Afgelopen woensdag waren Eline en ik er om een workshop te geven over het laten zien van je echte zelf: wat zien mensen bij jou als je masker af gaat? Bijvoorbeeld:  als je kauwgomlolly eet: hij is keihard van buiten en vaak heeft die een vrolijk kleurtje, maar aan de binnenkant zit de kauwgom en die is zacht. Zo zijn wij vaak ook een beetje… en als ik mijn masker af zou doen, dan zou je weten dat ik soms best wel onzeker over mijn buikje ben, en niet altijd die stoere chick ben. We hebben grappige spelletjes gedaan en een fruitmasker gemaakt (honing, banaan en sinaasappel, het proberen waard want je huidje wordt er lekker zacht van :)).

Hier onder drie foto’s die laten zien hoe veel meiden er waren, en hoe gezellig het was :)

Als ik mijn masker af zou doen, dan zou je weten dat....

En aan het eind…de jongens nat gooien :) Wat een girlpower!

Wij vonden het onwijs te gek met jullie, en Eline en ik hebben genoten van jullie! Bedankt meiden!

Was jij op New Wine, en heb je zo’n leuk tasje met flyer van ons gehad? Laat het ons dan weten in een reactie hieronder! Onder alle reacties verloten we een Bellebag :) Had jij het bloemetje in je tasje? Mail dan ff je adres! Blijf je gezellig langs komen?