Joëlle bakt: Piñata dripcake met m&m's
Als je deze piñata drip cake op tafel zet, ziet-ie er natuurlijk al heel mooi uit. Maar het allerleukste moment komt als je ‘m opensnijdt er en...
meer lezen
Ik kan me de eerste keer dat ik spekkoek at nog herinneren, en ik was direct verslingerd aan de smaak. Zo lekker kruidig! Het is alleen best prijzig om...
meer lezen
Roze koeken, wie kent ze niet? Mierzoet, met een felroze laagje. Bij Huis van Belle hebben we ze ook wel eens met meidenavonden op tafel gezet. Gewoon,...
meer lezen
Al jaren ben ik één van de allergrootste havermoutfans in Nederland. Als mensen mij zouden moeten omschrijven, zou het woord ‘havermout’ in het...
meer lezen
Toen ik vorig jaar met dit alfabet startte heb ik alle letters opgeschreven en ben daar recepten bij gaan verzinnen. Al vrij snel had ik achter bijna...
meer lezen
Joëlle bakt: pecannotenboterkoek
Boterkoek is supersimpel om te maken, je moet alleen een beetje geduld hebben om ‘m helemaal af te laten koelen zodat de koek hard kan worden. Haal je...
meer lezen
In het bakalfabet zijn we inmiddels aangekomen bij de O. Zodra ik startte wist ik al: de O is van Oreo’s! Eerst vond ik deze koekjes maar een beetje...
meer lezen
Boeken&Belle: de smakelijkste kookboeken!
Afgelopen vrijdag hebben jullie als het goed is de nieuwe Belle op de mat gekregen! Deze Belle staat helemaal in het teken van voeding dus is het leuk...
meer lezen
Joëlle bakt: Notentaart met gezouten karamel
Begin deze week las ik in de krant een stukje over de verkaramelzeezoutisering van Nederland. Vroeger was het iets voor de echte culi/foodie,...
meer lezen
Joëlle bakt: moulleux au chocolat
Dit is een recept dat al heel wat jaren in mijn receptenschrift staat en altijd als een restaurant-toetje aanvoelt: een warm chocoladecakeje waarvan de...
meer lezen