Als een echte Italiaan heb ik laatst mijn eigen bolognesesaus gemaakt. Normaal vind ik deze saus smaakloos en niet heel spannend. Maar omdat je deze...
Cinnamon rolls zijn kaneelbroodjes die je oprolt (vandaar “rolls”) voor het bakken. Ze stonden al een hele poos op mijn Pinterestboard met baksels die...
Ik ben een die-hard fan van taarten. Zoet of hartig, mij maakt het niet uit, Zodra ik het woord taart hoor ben ik wakker. Ondanks dat had ik nog nooit...
De frisse smaak van sinaasappel is erg lekker. Als je koekjes eet dan mis je die frisse smaak soms. Ik heb voor jullie hier een recept voor koekjes met...
Het is weer de tijd van roze hartjes, lieve kaartjes en misschien zelfs wel een bos rozen! Zelf roep ik om ’t hardst dat we niet aan Valentijn doen,...
Het is WINTER en als het dan ook nog sneeuwt is de wereld zo mooi wit! Heerlijk, wat hou ik daar toch van. Helaas wonen we in Nederland waar het eerder...
Deze minihamburgertjes zijn superleuk om te maken en komen uit het boek The culy way of life van Monique van Loon. Ik maakte ze iets anders. Ze zijn te...
Hierbij voor de verandering een filmpje waarin ik uitleg hoe je een taart van biscuitdeeg kan vullen en bekleden. Kijk bij de blog van vorige week voor...